Sdílet:

Tatarák recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí1 porce

Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme česnekem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 100 g hovězího masa (svíčková)
  • 1 žloutek
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 1 lžička soli
  • 1 malá nadrobno nakrájená cibule
  • 1 lžíce kečupu
  • na dochucení:
  • suché červené víno - volitelné
  • pikantní hořčice - volitelné


Způsob přípravy

Do jemně umletého hovězího masa uděláme důlek, do kterého vyklepneme žloutek. Pak postupně přidáváme cibulku, kečup a všechno ostatní koření podle chuti. Vidličkou vše důkladně promícháme, ochutnáme a podle uvážení můžeme přidat lžíci červeného vína nebo pikantní hořčici.

Dobře promíchanou a ochucenou směs navrstvíme na opečenou topinku potřenou česnekem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tatarák recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarák.
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarák

Kde najít informace



×