Květáková polévka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Květáková polévka a její recept vám zde nabízíme ve stručné a snadné podobě, která ale neztrácí nic na své chuťové rafinovanosti, kterou spolehlivě dodává právě poklad zeleninového světa - květák. Květáková polévka a recept níže.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 dkg tuku
  • 4 dkg hladké mouky
  • červená paprika
  • 1 1/2 litru vody
  • 1 pěkný květák
  • sůl
  • mletý pepř
  • trošku zelené petržele


Způsob přípravy

Z tuku a mouky upražíme růžovou jíšku, přidáme papriku, zamícháme, zalijeme vodou a necháme vařit.

Květák očistíme, omyjeme, rozebereme na růžičky, přidáme do vařící polévky a osolíme.

Polévku okořeníme mletým pepřem, sekanou zelenou petrželí a do hotové polévky zavaříme libovolnou těstovinu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Květáková polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Květáková polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu květáková polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Květáková polévka

Kde najít informace



×