Salát z fazolek s vařenými vejci recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Salát z fazolek s vařenými vejci je rychlé a jednoduché jídlo. Fazolky jsme použili mražené, ale stejně tak ho můžete připravit v sezóně z čerstvých.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 balení mražených zelených fazolek
  • 3 vejce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 1 citron
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • chilli koření


Způsob přípravy

Zelené fazolky, je-li třeba, překrájíme na kratší kousky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Vejce uvaříme natvrdo, ponoříme je do ledové vody a po chvíli oloupeme a necháme vychladnout.

Vařené fazolky scedíme, přidáme pepř, olej, lžičku šťávy z citronu, petrželku a špetku chilli. Promícháme a před podáváním salát obložíme na čtvrtiny nakrájenými vejci.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Salát z fazolek s vařenými vejci recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu salát fazolek vařenými vejci .
Hledat podobné recepty na internetu jako Salát z fazolek s vařenými vejci

Kde najít informace



×