Šneci po italsku
Postup přípravy receptu. 1. Tento recept je z tzv. divokých. Hlemýždě si tímto způsobem připravují italští vinaři. Jedí se tzv. vyprázdnění tj. nechaní bez potravy alespoň týden. Živí hlemýždi se pečou na ohni, nebo na roštu na grilování, po upečení se vytáhnou vidličkou z ulity a po omočení v rozet
Podobné recepty jako Šneci po italsku
Zapečení šneci s bylinkovým máslem
Postup přípravy receptu. 1. Šnečí maso dejte do kastrolu, přidejte najemno nasekaný pórek a 2 stroužky česneku. Osolte, opepřete a zalijte vínem. Zvolna vařte do změknutí, asi 20 minut. 2. Mezitím dobře propláchněte ulity a minimálně 5 minut je povařte v osolené vodě.
Podobné recepty jako Zapečení šneci s bylinkovým máslem
Plněné šnečí ulity alá Gaskogne
Postup přípravy receptu. 1. Hlemýždě vhodíme do vařící vody na 10 min. Vyndáme jehlicí z ulit a černé ocásky na hřbetu tělíček odřízneme (jsou to vnitřnosti). Vymneme v soli, opláchneme a dáme vařit na 2,5-3 hodiny, tentokrát do nejmenšího možného množství vody. Použijeme 1/4 kostky masoxu.
Podobné recepty jako Plněné šnečí ulity alá Gaskogne
Nové recepty
Wiener schwabenschnecken - recept z r…. Hlemýždí tělíčka dáme do osolené vody, přidáme všechny přísady jemně pokrájené a vaříme ještě asi 1 hod. (může být i méně). Po varu je vyjmeme a... více o Wiener schwabenschnecken - recept z r. 1914. Šneci po italsku.
Podobné recepty jako Novéy
Nové recepty
Hlemýždí tělíčka dáme do osolené vody, přidáme všechny přísady jemně pokrájené a vaříme ještě asi 1 hod. (může být i méně). Po varu je vyjmeme a... více o Wiener schwabenschnecken - recept z r. 1914. Šneci po italsku.
Podobné recepty jako Novéy
Plněné šnečí ulity
Postup přípravy receptu. 1. Tělíčka dáme do masového vývaru a ještě 0,5-1 hod. vaříme pro chuť. Vyndáme vychladíme a nasekáme na jemno. Namočené žemle v mléce vymačkáme a propasírujeme přes sítko. Utřeme žemle, máslo, natvrdo vařené žloutky,a samostatně rozetřené sardele.
Podobné recepty jako Plněné šnečí ulity
Nové recepty
Hlemýždí tělíčka dáme do osolené vody, přidáme všechny přísady jemně pokrájené a vaříme ještě asi 1 hod. (může být i méně). Po varu je vyjmeme a... více o Wiener schwabenschnecken - recept z r. 1914. Šneci po italsku.
Podobné recepty jako Novéy
Šneci a lá Versailes recept z roku 1904
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Francie Slovník pojmů Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Citronová šťáva Kapie Máslo Nakládané okurky Sardelová očka Sezamová pasta Smetana Strouhanka Ulity Vařená vejce Vejce Zahradní šneci Želatina plátková
Podobné recepty jako Šneci a lá Versailes z roku 1904
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Z uvedených surovin zpracujeme těsto a plníme je do ořechových formiček (vymazat stačí napoprvé). Těsta nedáváme mnoho, při pečení nabude. V okamžiku,... více o Oříšky plněné čokoládovým krémem
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené