Pajšl - plíčky na smetaně
Pajšl, známý také jako plíčky na smetaně, je pokrm, který efektivně využívá vnitřnosti. Je oblíbený nejen mezi milovníky této suroviny, ale dokáže zaujmout i ty, kteří s vnitřnostmi obvykl...
Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce
Jehněčí plíčky jsou jemné kousky masa, které se pomalu vaří spolu s cibulí, česnekem, solí a různými kořením, dokud nezměknou. Po uvaření se plíčky nakrájí na menší kousky a omáčka, ve kt...
Bramboráčky se syrovým květákem
Bramboráčky se syrovým květákem jsou skvělou volbou, kterou můžete servírovat jako přílohu k obědu nebo jako hlavní chod na večeři. Tyto chutné placičky můžete připravit...
Plíčky na smetaně
Plíčky na smetaně jsou jídlo připravené z vepřových plic, které se kombinují se sladkou smetanou. Toto pokrm nabízí jemnou a krémovou chuť, která doplňuje specifickou strukturu pli...
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Dušené koňské maso v papiňáku je lahodné pokrmy, které se připravuje s přidáním zeleniny a smetany. Maso se nejprve omyje a následně se do něj zašpikují kousky slaniny, potom se dochutí so...
Srnčí na smetaně
Srnčí na smetaně je delikátní pokrm, jehož hlavními ingrediencemi je srnčí maso a smetana. Maso se připravuje v pekáči, kde je nejprve osoleno a poté zasypáno nakrájenou zeleninou...
Divoká kachna na smetaně
Divoká kachna na smetaně je chutné jídlo, které se připravuje z kořenové zeleniny jako celer, mrkev a petržel, doplněné o cibuli. Tyto ingredience se nejprve nakrájí...
Zajíc na smetaně se zeleninou
Zajíc na smetaně se zeleninou je tradiční pokrm, který se obvykle připravoval z divokého zajíce, ale také se dá snadno udělat z masa králíka. Toto jídlo kombinuje křehké maso s...