Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,21 g |
Tuky | 13,68 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je chutí docela podobná svíčkové. Tato omáčka je více výrazná, kořeněná a více zeleninová. Podávala jsem s domácím knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2011 21:54
7. 11. 2011 21:49
7. 11. 2011 19:09
7. 11. 2011 11:30
7. 11. 2011 10:44
7. 11. 2011 10:39
7. 11. 2011 00:49
6. 11. 2011 20:38
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...
6. 11. 2011 19:36
6. 11. 2011 18:32
6. 11. 2011 18:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: maso v papináku králík na smetaně v papiňáku jak dlouho dusit kuřecí maso maso z papináku svíčková na smetaně v papiňáku svíčková v papináku dušené maso se zeleninou jaké maso na svíčkovou dušení v papináku panenka v papináku jak dlouho dusit maso můj kamarád nejí maso recepty z papináku svíčková na smetaně z papináku jak uvařit maso v papiňáku jak dusit maso v papiňáku jak dlouho dusit maso v papiňáku maso do papinaku kureci maso v papinaku vepřová panenka v papiňáku
Suroviny: maso koňské, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, citron, směs zeleninová mochovská mražená, kopr čerstvý, smetana 33%, vývar zeleninový, olej, cukr, sůl, mouka hladká
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
11 názorů