Pomalu dušená hovězí kližka
Hovězí kližka je vůbec nejvíce používaný sval u skotu. Nejvíce jí svědčí pomalé vaření, dušení, ale i pečení. Zkuste ji podusit na víně, sušených lesních houbách, na bylinkách nebo z ní připravte klasický guláš a uvidíte sami, jaký je to gurmánský požitek.
Podobné recepty jako Pomalu dušená hovězí kližka
Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně
Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně Autor: archiv Kikkoman Hovězí maso získá pomalým dušením s vývarem a vínem fantastickou chuť a navíc bude krásně měkké. ... Karolína, domácí kuchařka. Hovězí tajine s medem a švestkami, petrželový kuskus. Karolína, domácí kuchařka. Svíčková z daňka s ...
Podobné recepty jako Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně