S parní troubou bude letošní pečení hračka…
Technologie jde stále dopředu, díky parní troubě ušetříte mnoho času a přitom v ní připravíte jídlo jako ze špičkové restaurace. Pokud vaše trouba dosloužila a právě se poohlížíte po nové, určitě by vám neměla uniknout tato technická vymoženost. Princip fungování parní trouby je prakticky totožný s přípravou jídla v konvektomatu ze špičkové restaurace. Výsledkem je velmi chutné a přitom zdravé jídlo.
Princip fungování
Parní trouby mají několik volitelných možností přípravy jídla. Jednou z nich je beztlaková pára, která se vypouští při teplotě zhruba 40 - 100 °C, díky tomu nedochází k narušování buněčné struktury potravin, které si zachovají své živiny. Zabudovaný zásobník na vodu generuje páru, která je posléze vháněná do trouby. Další obrovskou výhodou je, že nemusíte používat nezdravé tuky a jídlo nemusíte příliš dochucovat. Připravte si doma výjimečný kulinářský zážitek plný přirozených chutí.
Multifunkční pomocník
V tomto multifunkčním zařízení můžete kombinovat vaření v páře a pečení pomoci horkého vzduchu. Co je na parní troubě úplně nejlepší, že přitom nedochází k přenosu chutí a vůní. Díky tomu můžete najednou připravit několik jídle najednou, což vám ušetří hodně času. Připravte si v parní troubě například delikátní konfitovanou kachnu a k tomu domácí karlovarské knedlíky. A navíc pokud nepatříte mezi zdatné kuchaře, nemusíte se bát, že byste jídlo spálili.

Raw linecké cukroví
Vyzkoušejte tradiční linecké cukroví trochu jinak. Obrovskou výhodou raw cukroví je, že ho nemusíte doloho dopředu připravovat a čekat až vychladne.