Jelení kýta na smetaně recept
Maso poklademe plátky másla, podlijeme vínem a pečeme pod poklicí v mírně vyhřáté troubě. Maso neustále podléváme výpekem a vývarem (pokud nemáme vývar ze zvěřiny, použijeme vývar z hovězího bujonu). Doba pečení je odvislá od stáří zvěřiny. Já jsem pekla asi 90 minut a maso bylo krásně měkké a křehk
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
2 stroužky česneku na plátky 400 ml červeného vína 400 ml vývaru nebo vody na podlití 2 lžíce(rybízové nebo brusinkové)marmelády 1 lžíce povidel sůl pepř 2 snítky tymiánu 1 bobkový list mouka na obalení masa máslo na zjemnění chuti olej na pánev. Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů. Recept se mi líb
Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami recept
Tématické fráze: sika recept zverinovy hrbet recepty sika sika recepty jelinek sika recepty guláš z jelínka sika hřbet z koloucha recepty ze siky kolouch hřbet jelen s liškami sika hrbet sika hřbet recept recept sika kolouch hřbet recepty gulas z koloucha srnčí hřbet na líškách zadní noha srnky rece
Podobné recepty jako Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami