Jak zavařit drštkovou polévku do sklenice recept


Jak zavařit drštkovou polévku do sklenice recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jak zavařit drštkovou polévku do sklenice, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jak zavařit drštkovou polévku do sklenice. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jak zavařit drštkovou polévku do sklenice receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Zelenina do polévky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zelenina do polévky recept

Postup přípravy receptu. Očistíme zeleninu a vše nastrouháme a pokrájíme na drobno. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme veškerou zeleninu a sůl a podlijeme hrnekem vody a dusíme 10 minut. Ještě horkou směsí naplníme sklenice, zavíčkujeme a sterilizujeme 10-15 minut.

Podobné recepty jako Zelenina do polévky

Rajčatová šťáva recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rajčatová šťáva recept

Na plech s vyšším okrajem naskládáme naplněné sklenice, podlijeme cca 2 cm vody a dáme sterilovat do předehřáté trouby na 3/4 výkon (mám plynovou) na 20 minut. Chladné uložíme na tmavé a chladnější místo. Takto připravenou šťávu můžeme použít na polévku a omáčku. Po naředění a dochucení dle svých ch

Podobné recepty jako Rajčatová šťáva

recept internet
recept internet

Zavařené jídlo na dovolenou

Postup přípravy receptu. 1. Jídlo na dovolenou uvařte obvyklým způsobem, dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 2 hodiny na 100 °C. I přes dvouhodinové vaření jídlo již dále neměkne (nerozvaří se) a zůstane stejné. 2.

Podobné recepty jako Zavařené jídlo na dovolenou

recept internet
recept internet

Zavařené maso na dovolenou

Maso dáme po kouscích do umytých zavařovacích sklenic. Do každé sklenice dáme malou lžičku soli a 1,5 dcl vody. Pokud máme kousek kůže, dáme na maso. Vytvoří se pak chutný rosol. Ale pokud není, nemusí být. Sklenice zavřeme a zavařujeme 2,5 hodiny při 100 °C.

Podobné recepty jako Zavařené maso na dovolenou

Cuketové zelí,zavařené na zimu i jiné roční období recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cuketové zelí,zavařené na zimu i jiné roční období recept ...

Kyselost a sladkost cuketového zelí si každý může upravit dle vlastní chuti. Já dávám méně, protože tuto směs používám i pod maso a do polévky. Zavařovat se dlouho nemusí, jde spíše jen o to, aby se dobře přichytilo víčko. Já zavařuji tyto větší sklenice v papiňáku. Na dno hrnce dám pařák na knedlík

Podobné recepty jako Cuketové zelí,zavařené na zimu i jiné roční období ...

Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu recept

Postup přípravy receptu. Fazolové lusky nakrájíme na kousky, vložíme do vařící vody a zhruba 4 minuty povaříme. Můžeme povařit i celé lusky a pak nakrájet. Scedíme, vložíme do sklenic, přidáme kopr nebo špetku tymiánu, zalijeme nálevem a sterilujeme. Sklenice o obsahu 3 dl 25 minut při 85°C.

Podobné recepty jako Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

1. Kuřecí plátek nakrájím na kostičky a opeču na pánvičce na sucho. Až maso zbělá, přidám maggi boloňskou omáčku a nechám asi 10 minut dusit pod pokličkou. 2. Gnocchi vhodím do neosolené vroucí vody a vařím 2-3 minuty, než vyplavou na hladinu. 3. Scedím, zaleju připravenou omáčkou s masem a podávám.

Podobné recepty jako Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Kde najít informace



×