Sdílet:

Pstruh po mlynářsku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Pstruh po mlynářsku bude chutnat s vařenými brambory politými máslem. Můžeme přidat i čerstvý zeleninový salát. Lehké dietní a zdravé jídlo.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 pstruzi
  • máslo
  • hladká mouka
  • sůl
  • olivový olej
  • omáčka:
  • 1 citron
  • zelená petrželka
  • 3 lžíce másla


Způsob přípravy

Oba vykuchané pstruhy dobře opláchneme a ze všech stran osolíme. Pak je obalíme důkladně v hladké mouce. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a oba pstruhy na něm opékáme ze všech stran.

Když je maso hotové, ryby přendáme do vyhřáté mísy. Mezitím si rozehřejeme 3 lžíce másla, přidáme do něj trochu citronové šťávy a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Promícháme a každého pstruha pře podáváním touto omáčkou polijeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pstruh po mlynářsku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pstruh po mlynářsku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pstruh mlynářsku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pstruh po mlynářsku

Kde najít informace



×