Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Není nad to, když si můžeme přebytky ze své zahrádky uchovat ve spíži na zimu. Naložené fazolky mají totiž široké možnosti použití například do polévek, omáček nebo jako samostatná příloha k masu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,02 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Stejný nálev používám i na feferonky a kapii. Do sterilované kapie přidávám hořčičné semínko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2013 11:48
11. 6. 2012 14:39
11. 6. 2012 11:36
A fazolky musí projít tepelnou úpravou, protože za syrova jsou silně projímavé. Stačí je povařit jen jednou a poměrně krátce 5-6 minut. Zůstanou křehké
Recept je dobrý, taky je tak steriluju
11. 6. 2012 10:35
JEDINÉ CO MI NESEDÍ. ŽE SE MAJÍ VAŘIT NEŽ SE ZAVAŘÍ A PŘED TÍM NEŽ SE JÍ TAK PRÝ TAKÉ SE MAJÍ VAŘIT ABY SE PRÝ JEDY VYVAŘILY. ALE MĚ SE TO NEZDÁ. PROTOŽE PAK SE JÍ JEN HMOTA A VŠECHNO CO VE FAZOLKACH JE SE VYLEJE DO KANÁLU.
CO VÍM TAK I BRAMBORY SIROVÉ JSOU JEDOVATÉ PODLE MĚ ZAVAŘENÍM A PAK UVAŘENÍM V JÍDLE SE JED ZTRATÍ A NEMUSÍ SE FAZOLKY CEDIT. NEVÍTE NĚKDO JAK TO JE? DĚKUJI MARTINA
15. 8. 2011 07:40
14. 8. 2011 13:19
27. 2. 2009 22:35
27. 2. 2009 22:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 16 minutami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 17 minutami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 23 minutami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 23 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 29 minutami
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 2 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zavařování fazolových lusků zelené fazolky zavařování zavařování zelených fazolek fazolky ve sladkokyselém nálevu nálev na fazolky zavařování fazolek jak zavarit zelene fazolky nálev na zelené fazolky zelené fazolové lusky zavařování zavařujeme fazolky sterilovane fazolky zelené fazolové lusky zavařene zavařujeme zelené fazolky fazolové lusky na smetaně fazolky ve slaném nálevu fazolky v sladkokyselém nálevu zelené fazolky ve slaném nálevu fazolky na smetaně od pohlreicha fazolky zavařování zelené fazolky zavařené
Suroviny: lusky fazolové, kopr, voda, ocet, sůl, cukr, sladidlo umělé
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
8 názorů