Filety z aljašské tresky na másle
Filety z aljašské tresky na másle. Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem. 5,0 (5×) Anna Kocikova. 9 názorů.
Podobné recepty jako Filety z aljašské tresky na másle
Aljašská treska na másle a šalvěji
1. Čerstvou tresku si naporcujeme a osmahneme na rozpáleném oleji s máslem. Smažíme zlehka cca 15 - 20 minut. Často obracíme. (můžeme použít i filety tresky mražené pro rychlejší naporcování) 2. Okořeníme šalvějí a kořením na ryby dle vlastní chuti a podáváme s brambory, které posypeme nasekaným pór
Podobné recepty jako Aljašská treska na másle a šalvěji
Aljašská treska na másle
4 filety aljašské tresky. Pracovní postup: Rybu osolíme, podle chuti posypeme kořením a v rozpáleném másle smažíme zvolna z obou dvou stran dočervena. Podáváme s bramborem, zeleninou nebo kompotem. Aljašská treska na másle? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních
Podobné recepty jako Aljašská treska na másle
Aljašská treska pečená s bramborami recept
Filety tresky osolíme, opepříme a okmínujeme. Poprášíme moukou z obou stran. Rybu dáme na plech vyložený pečicím papírem, který postříkáme olejem. Na filety poklademe plátky másla. Dáme do trouby a pečeme 20 minut při teplotě 220 °C. Pak filety obrátíme a pečeme ještě 10 minut. Rybu po vyjmutí z tro
Podobné recepty jako Aljašská treska pečená s bramborami
Aljašská treska v županu recept
Postup přípravy. Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citronovou šťávou a necháme asi 20 min marinovat. Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance smíchané se sýrem a opečeme na oleji. Poznámka autorky receptu.
Podobné recepty jako Aljašská treska v županu
Aljašská treska
Pak rybu přemístíme na plech, přidáme lžíci másla a dopékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Mezitím na pánvi zesklovatíme cibulku, vložíme na ni na větší kusy nakrájeného ledového salátu. Osolíme, opepříme a ochutíme posekaným česnekem. Salát rozdělíme na talíře.
Podobné recepty jako Aljašská treska
Aljašská treska s citronovo-máslovou omáčkou recept
Porce připravené aljašské tresky zprudka opečeme z obou stran na pánvi na směsi másla a olivového oleje. Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem. V kombinaci se sklenkou bílého Veltlínského vína i jiného kvalitního vína, se takto upravená treska nebo losos hodí i jako sváteční jídlo.
Podobné recepty jako Aljašská treska s citronovo-máslovou omáčkou
Blesková treska pro začátečníky
1. balíček treska mražené. 2. balíček zeleninová směs hrášek s mrkví. 2. lžíce máslo. sůl. kmín. Postup přípravy receptu. 1. Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody.
Podobné recepty jako Blesková treska pro začátečníky
Aljašská treska s mandlemi a kokosem recept
Postup přípravy. Filety tresky částečně rozmrazíme, osušíme, osolíme, okořeníme oreganem a lehce pepřem. Smícháme si strouhanku, mandle a kokos. Rozšleháme a osolíme vejce a filety obalujeme v mouce, vejcích a zamíchané strouhance s kokosem a mandlemi. Jak otevřít čerstvý kokos.
Podobné recepty jako Aljašská treska s mandlemi a kokosem
Filety z aljašské tresky na másle fotografie 1
Fotografie k receptu Filety z aljašské tresky na másle. Dom ů - Recepty - Filety z aljašské tresky na másle. Zpět na recept. Filety z aljašské tresky na másle Anna Kocikova Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Filety z aljašské tresky na másle fotografie 1
Aljašská treska v alobalu
Příprava: neuvedeno. Vaření: 30 min. Speciální kritéria: Nízkokalorické. (0 hlasů) Ohodnotit recept. Tisk. Přidat do oblíbených. Pracovní postup: Uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Nachystáme si alobal. Na alobal naklademe brambory,pak filety z ryby, nakrájenou zeleninu a by
Podobné recepty jako Aljašská treska v alobalu
Kmínové přírodní filety
1. Rybí filety z obou stran osolíme, okmínujeme a necháme na talíři zaklopené chvíli odležet. V pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje, který nám zabrání tomu, aby se máslo začalo při smažení přepalovat. Filety do roztopeného másla dáme smažit nejprve kůží dolů a po osmažení obrátíme a dosmažíme
Podobné recepty jako Kmínové přírodní filety
Treska na másle recept
Postup přípravy. Tresku omyjeme, z jedné strany osolíme a okmínujeme. V pánvičce rozpustíme máslo a tresku z obou stran opékáme, než je hotová, trvá to několik minut. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Treska na másle
Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Filety tresky překrájíme, každý na 2 kousky, pokapeme citronovou šťávou z obou stran a necháme v chladu cca 1 hodinu. Poté filety osušíme papírovými utěrkami, osolíme, opepříme a můžeme lehce poprášit. Solamylem (udělá kůrčičku).
Podobné recepty jako Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce recept
1. 2014 12:35. tejaja. Přidat fotku. Suroviny. 4 filety aljašské tresky. 250 g plátků žampionů. 1 cibule. olej. máslo. 3 lžíce kečupu. 3 lžíce hořčice. sůl. pepř. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Treska tmavá pečená na másle
Postup přípravy. Filety tmavé tresky naporcujeme, ideálně na porce tvaru kostky. Každou porci z obou stran osolíme a opepříme a jen velmi lehce pokapeme olivovým olejem. Rozehřejeme troubu na vysokou teplotu, na plech rozložíme pečicí papír, na který naskládáme jednotlivé porce tresky.
Podobné recepty jako Treska tmavá pečená na másle
Aljašská treska se smetanou recept
Tresku osolím a opepřím z každé strany a vložím do připraveného pekáče. Podliji skleničkou vody a dám do trouby na 180 stupňů. Mezitím, co se treska dělá v troubě, omyji rajče a nakrájím na kolečka, která ještě překrojím na půlky. Cca po 15-20 minutách pokládám na tresku a zapékám. Eidam přichystám
Podobné recepty jako Aljašská treska se smetanou
Bylinková treska na másle a kmínu recept
Jemná chuť rybího masa nejlépe vynikne, je-li jen lehce doplněná kořením. Nakrájený filet z tresky okořeníme a potřeme bylinkovým máslem s citronem a česnekem. Po chvíli maso opečeme po obou stranách dozlatova a můžeme podávat. 4,9 (19×) mika59. 3 názory.
Podobné recepty jako Bylinková treska na másle a kmínu
Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem
Chcete-li si dopřát skvělý oběd či večeři, pořiďte si NOWACO Filety z Aljašky. Maso z mořské štiky kanadské je křehké a šťavnaté. Výborné jsou na zapékáni, smažení či si je můžete připravit v páře. Okurky nastrouháme nahrubo. Kapary a petržel nakrájíme najemno. Vše smícháme v misce s majonézou a lák
Podobné recepty jako Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem
Filé z tresky recept
Ve velké zapékací míse rozpustíme máslo a přidáme filé z tresky, Filé pokapeme šťávou z citronu, lehce osolíme, poklademe na plátky nakrájenými rajčaty, posypeme petrželkou, rozložíme brambory, osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Brambory ale můžeme vynechat a upéct pouze filé s rajčaty a kořením.
Podobné recepty jako Filé z tresky
Filety s koprovým přelivem recept
Vše osmažíme jen krátce, za stálého míchání přilijeme mléko nebo smetanu dle požadované hustoty, krátce provaříme, dochutíme solí, citronovou šťávou a malým množstvím cukru. Vše dle vlastní chuti. Filety na talíři přelijeme koprovým přelivem (bešamelem) a podáváme s vařeným bramborem. Uvařeno. Přida
Podobné recepty jako Filety s koprovým přelivem
Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Treska na bylinkách s lehkým salátkem. Filety z aljašské tresky připravíte za pár minut. Ochuťte je rafinovaně směsí z olivového oleje a šťávy z více druhů citrusů, navíc přidejte lehounkou zeleninovou oblohu. Pak už si jen vychutnávejte luxusní pokrm. 5,0 (1×) NOWACO. 0 názorů. 25 min.
Podobné recepty jako Treska na bylinkách s lehkým salátkem