Staňte se našimi fanoušky na:

Aljašská treska na másle a šalvěji

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Čerstvou tresku si naporcujeme a osmahneme na rozpáleném oleji s máslem. Smažíme zlehka cca 15 - 20 minut. Často obracíme. (můžeme použít i filety tresky mražené pro rychlejší naporcování) 2. Okořeníme šalvějí a kořením na ryby dle vlastní chuti a podáváme s brambory, které posypeme nasekaným pórkem. rybu můžeme ozdobit červenou kapií. DOBROU CHUŤ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!