Domácí klobásky recept
Domácí klobásky. Podzim je spojován s oblíbenou kratochvílí, a tou je uzení. Chcete-li připravit ty nejlepší klobásky, stačí se držet osvědčeného receptu. Jeden takový tu pro vás máme i my. Základem je vepřový bůček a chuť doplňuje zadní hovězí. Hodnocení receptu je. 5,0 (35) Pro možnost hodnocení.
Podobné recepty jako Domácí klobásky
Domácí vepřové klobásy recept
Udit cca celkem 8 hodin, 7 hodin při cca 40-50 °C, poslední hodinu při 80 °C. Z tohoto množství cca 30 párů klobás. Pokaždé jsou trošku jiné, pokaždé výborné. Zkoušela jsem kupovat různé, i velmi drahé, "domácí" klobásy, i na farmářských trzích, tyto naše byly vždy suverénně nejlepší, tedy dle mé ch
Podobné recepty jako Domácí vepřové klobásy