PAJŠL-plíčky na smetaně recept
Plíce se dnes již seženou snadno,mi je vždy prostě objednáme u řezníka,dnes jsem donesla 5kg plic bez trubic pouze plíce a stojí kilo 12korun,vždy je nandám do mrazáku a tak kilo nechám na druhý den do pajšlu a ze zbytku vařím po kouskách pejskovi ten je miluje ale mi v pajšlu taky a tak se kupují d
Podobné recepty jako PAJŠL-plíčky na smetaně
Pajšl recept
Poznámka. Osobně nemusím plíce kvůli jejich pěnovité konzistenci, pokud si je někdo neporučí, vynechávám je. Servíruji pajšl (na Smíchově se říká plíčky) jako polévku a jeden z hostů má speciální přání, máchá si knedlík v "polévce" a přikusuje ho jako pečivo.
Podobné recepty jako Pajšl
Staročeská krupicová hlavička
Dáme-li místo uzeného jen kůzlečí kořínek, musíme směs trochu přimastit lžicí sádla.Vše dobře promícháme, vložíme do vymazané a vysypané (nebo papírem vyložené) formy a pečeme 30 (na plechu) až 45 (v srnčím hřbetu) v předhřáté troubě při 200° Celsia. Podáváme teplou i studenou nejlépe s jarním ...
Podobné recepty jako Staročeská krupicová hlavička