Rybí filé v troubě recept
Rybí filé v troubě upečené může chutnat pokaždé trochu jinak. Záleží na tom, jakou rybu vyberete ,a na zvoleném koření. Můžete k němu přidat na pekáč třeba i oblíbenou zeleninu. Vždy to bude ale rychle připravené, zdravé a lehké jídlo.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 1 balení filet z mořské štiky
- 1 citron
- máslo
- olivový olej
- sůl
- mletý barevný pepř
- čerstvá zelená petrželka
Způsob přípravy
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Filety z mořské štiky ze všech stran osolíme a opepříme. Potřeme je olivovým olejem a položíme do vymazaného pekáčku.
V předehřáté troubě filety upečeme dozlatova. Před podáváním na každou porci ještě položíme plátek másla a posypeme ji nasekanou zelenou petrželkou. Přílohou mohou být brambory nebo bramborová kaše.