Sdílet:

Rybí karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Rybí karbanátky podávejte třeba s bramborovou kaší. Nebo s hranolky upečenými nasucho v troubě a s tatarskou omáčkou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 vejce
  • 60 g strouhaného parmezánu
  • 350 g filé z tresky
  • 1 stroužek česneku
  • 200 g staršího chleba
  • mořská sůl
  • zelená petrželová nať
  • mléko
  • jemná strouhanka
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Filé uvaříme doměkka. Když vychladne, odstraníme případné kosti a vidličkou ho rozmačkáme. Chleba zbavíme kůrky a namočíme ho na malou chvíli do mléka.

Filé, vymačkaný chléb, strouhaný sýr a jedno vejce smícháme ve větší míse. Přidáme špetku soli, pepře, trochu nadrobno nasekané petržele a utřený česnek. Ze směsi vytvoříme malé karbanátky, které obalíme v rozšlehaném vejci a pak ve strouhance.

Na pánvi na rozpáleném oleji karbanátky osmažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rybí karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Rybí karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu rybí karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rybí karbanátky


×