Maďarská polévka ze zajíce recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Recept na maďarskou polévku ze zajíce uvaříte překvapivě jednoduše. Potřebujete jenom přední část zajíce, která bude tak akorát libová.
(celý recept)

Recept na maďarskou polévku ze zajíce uvaříte překvapivě jednoduše. Potřebujete jenom přední část zajíce, která bude tak akorát libová....

Ingredience receptu

  • přední část zajíce
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • ocet nebo citrónová šťáva
  • 12 dkg kořenové zeleniny
  • 1 bobkový list
  • pepř
  • 2 dkg tuku
  • 2 dkg hladké mouky
  • 2 dl kyselé smetany


Způsob přípravy

Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme, přidáme trochu octa nebo citrónové šťávy, očištěnou nakrájenou zeleninu, bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme, až maso změkne.

Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku, zalijeme přecezenou polévkou a dobře spolu povaříme. Nakonec přimícháme kyselou smetanu.

Maso obereme z kostí a nakrájené dáme do polévky. Polévku podáváme s osmaženou houskou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Maďarská polévka ze zajíce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Maďarská polévka ze zajíce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu maďarská polévka zajíce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Maďarská polévka ze zajíce


×