Maďarská polévka ze zajíce recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Recept na maďarskou polévku ze zajíce uvaříte překvapivě jednoduše. Potřebujete jenom přední část zajíce, která bude tak akorát libová.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • přední část zajíce
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • ocet nebo citrónová šťáva
  • 12 dkg kořenové zeleniny
  • 1 bobkový list
  • pepř
  • 2 dkg tuku
  • 2 dkg hladké mouky
  • 2 dl kyselé smetany


Způsob přípravy

Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme, přidáme trochu octa nebo citrónové šťávy, očištěnou nakrájenou zeleninu, bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme, až maso změkne.

Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku, zalijeme přecezenou polévkou a dobře spolu povaříme. Nakonec přimícháme kyselou smetanu.

Maso obereme z kostí a nakrájené dáme do polévky. Polévku podáváme s osmaženou houskou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Maďarská polévka ze zajíce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Maďarská polévka ze zajíce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu maďarská polévka zajíce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Maďarská polévka ze zajíce


×