Grilované chobotnice na rukolovém salátu
Chobotnici vložte do vroucí vody a mírným varem vařte doměkka (trvá to od 40 do 60 minut). Až je hotová, slijte vodu, odkrojte jednotlivá chapadla a ta asi na hodinu vložte do marinády vzniklé prošleháváním balzamikového octa a olivového oleje (v poměru 1 díl octa a 2 díly oleje).
Podobné recepty jako Grilované chobotnice na rukolovém salátu
Svíčková na smetaně
Na závěr si přichystám citron, nakrájený na plátky, na něj dám kopeček ušlehané šlehačky, kterou ozdobím také brusinkou, nebo lžičkou brusinkové marmelády, v případě nouze stačí lžička pikantní rybízové marmelády. Na talíř s přichystanou svíčkovou a knedlíky položím tento ozdobený citron. plátek ...
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně