Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept
Já dělám tataráka z masa z krku, dvakrát maso umelu a je to super. Kyselá okurka patří do Znojemské. Sojovka , rybičky a další nesmysly to jenom kazí. Na topinku hodně česneku , zapít pivem nebo čistou kořalkou / Slivovice, Gin / a je to nádhera . No ale kolik lidí tolik chutí. Odpovědět. Gabina_I (
Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa
Hovězí v ústřicové omáčce recept
Vložíme nejméně na 2 hodiny do marinády z ústřicové a sójové omáčky a rýžového vína. Mezitím na nudličky pokrájíme zeleninu a rozebereme brokolici. Na pánvi rozpálíme dostatečně olej a maso i s marinádou na něm zprudka opékáme asi 3 minuty. Poté vyjmeme, přidáme trochu oleje a vložíme restovat zelen
Podobné recepty jako Hovězí v ústřicové omáčce