Pikantní hovězí se smetanou recept
Postup přípravy receptu. Anglickou slaninu nakrájíme na drobno a dáme na pánev. Hovězí omyjeme a nakrájíme podle chuti. Maso klademe na spěněnou slaninu, pokořeníme (notně), osmahneme z obou stran. Přidáme na drobno nakrájenou čabajku, malinko podlijeme vodou a chvíli necháme (na plný stupeň) smažit
Podobné recepty jako Pikantní hovězí se smetanou
Hovězí steak recept
Postup přípravy receptu. Maso osušit, potřít olejem a okořenit rozmarýnem a pepřem. S kořením každý podle chuti. Nechat chvíli odležet. Rozpálit pánvičku. Maso nechat opéct z každé strany asi 3,5-4 min. Pak znovu asi po půl minutě. Nakonec jsem masíčko osolil a na té samé pánvičce jsem ještě opekl t
Podobné recepty jako Hovězí steak
Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
**RARE STEAK** (krvavý): Steaky zprudka opečeme z obou stran (z každé asi 2 minuty). 3 **MEDIUM STEAK** (středně propečený): Po první minutě prudkého smažení plamen zmírníme a maso dopékáme 2 minuty po obou stranách.
Podobné recepty jako Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Maso z mladého býčka na celeru recept
Cibuli nakrájejte nahrubo, celer na kostky a česnek na plátky. Ve větším hrnci rozpalte máslo a pozvolna orestujte cibuli, přidejte celer a společně restujte, asi tak půl hodiny. Přidejte na větší kostky nakrájené maso, opékejte ze všech stran. Když je maso zatažené, přidejte koření, zamíchejte.
Podobné recepty jako Maso z mladého býčka na celeru