Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré recept ...
Koleno vykostíme a rozdělíme na tři části. Pivo, pepř, Vegemite, šalotky, petrželku a olej rozmixujeme, marinádou zalijeme vykostěné koleno a uložíme na 24 hodin do ledničky. Před tepelnou úpravou koleno osušíme, pomocí potravinářského provázku upravíme a na části rozpáleného sádla necháme zatáhnout
Podobné recepty jako Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré ...
Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré recept
Koleno očistíme a společně se všemi připravenými surovinami vložíme do většího papiňáku (tlakového hrnce). Zalijeme 1500 ml horké vody, rozdrobíme kostku masoxu a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu vaříme pod tlakem na slabém plameni cca 90 minut. Po ochlazení hrnec otevřeme, koleno vytáh
Podobné recepty jako Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré
Pečené vepřové koleno recept
Vepřové koleno pečeme 2,5 hodiny z toho 1,75 hodiny pod pokličkou, kdy postupně otáčíme a poléváme výpekem, poté 45 minut pečeme bez poklice, pravidelně otáčíme a poléváme. Pečené vepřové koleno podáváme s chlebem, plnotučnou hořčicí či křenem. Zapíjíme větším množstvím 12° piva. Přeji dobrou chuť.
Podobné recepty jako Pečené vepřové koleno
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci recept ...
Koleno opláchneme, přidáme do hrnce, přiklopíme poklicí, nastavíme II.stupeň a vaříme 5 hodin. Poté měkké koleno vytáhneme, vykostíme a naporcujeme. Šťávu z hrnce přelijeme do kastrůlku a prudkým varem zredukujeme na hustější omáčku, kterou zjemníme plátkem másla. Na přílohu se hodí bramborový knedl
Podobné recepty jako Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci ...
Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré recept
Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré . Hlíva ústřičná na víně s celerovým pyré . Tématické fráze: jehněčí kolínko recept jehněčí kolinko jehněčí kolínko recepty recepty jehněčí kolínko jehněčí kolínka recepty jehněčí kolínko-recepty jehněčí kolinka jehneci koleno pomalý hrnec jehněčí kolín
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Pomalu pečené vepřové koleno recept
Vepřové koleno poté přemístíme do pekáčku, podlijeme vodou nebo světlým pivem a pečeme v uzavřeném pekáči 90 minut na 100 °C. poté dalších 90 minut na 140 °C a na závěr 30 minut na 200 °C. Poté sundáme víko a vepřové koleno dopékáme na horní ohřev nebo gril, tak vytvoříme křupavou kůrčičku.
Podobné recepty jako Pomalu pečené vepřové koleno
Pikantní pomalu pečené koleno recept
Omyté a osušené koleno důkladně pomažeme marinádou a snažíme se vetřít do každého místečka. Uzavřeme do dózy a necháme v chladu odpočívat klidně dva dny. Před pečením vyhřejeme troubu na 200 °C Koleno podlijeme vodou, vývarem nebo pivem smíchaným se zbytkem marinády.
Podobné recepty jako Pikantní pomalu pečené koleno