Beránek podle Pauluse
Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem Suroviny: mouka polohrubá , cukr krupice , máslo , mléko , vejce , prášek do pečiva , rum , kůra citronová , tuk , mouka hrubá Beránek podle Pauluse
Podobné recepty jako Beránek podle Pauluse
Beránek podle Pauluse fotografie 3
Fotografie k receptu Beránek podle Pauluse. Dom ů - Recepty - Beránek podle Pauluse. Zpět na recept. Beránek podle Pauluse Foxinka miluseV Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí Následující ...
Podobné recepty jako Beránek podle Pauluse fotografie 3
Beránek podle Pauluse fotografie 3
Fotografie k receptu Beránek podle Pauluse. Dom ů - Recepty - Beránek podle Pauluse. Zpět na recept. Beránek podle Pauluse Foxinka miluseV Předchozí Následující 2 z 2. Předchozí Následující ...
Podobné recepty jako Beránek podle Pauluse fotografie 3
Beránek do kameninové formy našich babiček
Beránek do kameninové formy našich babiček - recept: Sádlo, máslo, cukr a žloutky třeme do pěny. Potom přidáme citronovou kůru, mandle a střídavě mouku se sněhem. Naposledy vmícháme mouku, kde máme
Podobné recepty jako Beránek do kameninové formy našich babiček
Vláčný velikonoční beránek z tvarohového těsta
Poté přidejte tvaroh a postupně i prosátou mouku s práškem do pečiva a sůl. Přidejte citronovou kůru podle chuti. Formu na beránka vymažte důkladně máslem a vysypte moukou. Formu naplňte těstem a pečte cca 40 minut v troubě předehřáté na 170 stupňů. PRIMA TIP: Není nad to, péct z kvalitních surovin!
Podobné recepty jako Vláčný velikonoční beránek z tvarohového těsta
Beránek s kandovaným ovocem a čokoládou recept
Dáme péci do trouby vyhřáté na 210 stupňů, asi po deseti minutách snížíme na 170 stupňů a dopečeme 50 minut. Upečeného beránka vyklopíme a necháme vychladnout. Pocukrujeme moučkovým cukrem, v místě očí uděláme malé důlky a vložíme do nich po jedné rozince. Uvařeno.
Podobné recepty jako Beránek s kandovaným ovocem a čokoládou
Mrkvový beránek
Formu na beránka vymažte kokosovým olejem a vysypte špaldovou moukou. Nalijte těsto do formy těsto a pečte na 180 °C. Vyzkoušejte špejlí, jestli je beránek hotov, podle typu formy trvá pečení 40 minut až hodinu a čtvrt.
Podobné recepty jako Mrkvový beránek
Velikonoční makový beránek
Velikonoční makový beránek. Tradice a Velikonoce patří k sobě, proto by na žádném českém stole neměl chybět sladký beránek. Všichni jistě znají recepty z piškotového nebo šlehačkového těsta, ale málokdo už ví, že v Českém ráji se pečou beránky makové.
Podobné recepty jako Velikonoční makový beránek
Nadýchaný velikonoční beránek z majonézy
Nadýchaný velikonoční beránek z piškotového těsta s majonézou. Velikonoční beránek z nadýchaného piškotového těsta patří na slavnostní stůl už odpradávna. Zkuste tentokrát trochu alternativní postup s použitím majonézy, která dodá těstu vláčnost.
Podobné recepty jako Nadýchaný velikonoční beránek z majonézy
Beránek podle našich babiček
Beránek s rozinkami a kandovaným ovocem Suroviny: cukr moučkový , vejce , voda , olej , mouka hladká , prášek do pečiva , ořechy sekané , rozinky Beránek podle našich babiček
Podobné recepty jako Beránek podle našich babiček
Velikonoční beránek recept
200 g cukru krupice. 1 vanilkový cukr. 200 ml mléka. 300 g polohrubé mouky. 1 prášek do pečiva. trocha šťávy z citronu. tuk na vymazání formy. hrubá mouka na vysypání formy. Tento recept najdete.
Podobné recepty jako Velikonoční beránek
Biskupský beránek
Postup přípravy receptu. 1. Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, kůrou, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali celá vejce, řádně promícháme. Vmícháme rozinky, ovoce, ořechy a čokoládu. Promícháme a vlijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě 50-55 minut.
Podobné recepty jako Biskupský beránek
Rychlé dalamánky recept
Postup přípravy. Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin a uhněteme měkké těsto, které necháme vykynout. Vykynuté těsto na moukou podsypaném stole propracujeme, rozdělíme na 10 kousků a z každého uděláme bulku.
Podobné recepty jako Rychlé dalamánky
Pomazánka z tvarohu a zeleniny recept
Postup přípravy Do mixéru nalijeme trochu mléka, po částech přidáváme tvaroh a česnek utřený se solí. Nakonec doplníme paprikou a rajčetem pokrájenými na kousky a znovu mixujeme. Mažeme na tmavý chléb. Uvařeno Přidat do oblíbených (27x) Přidat poznámku Nahlásit chybu v receptu Pomazánky Studená kuch
Podobné recepty jako Pomazánka z tvarohu a zeleniny
Plněná zapečená paprika recept
Postup přípravy. Papriky omyjeme, podélně rozřízneme a očistíme od semen. Oloupeme a drobně pokrájíme cibuli, kterou necháme na oleji zesklovatět. Mleté maso dáme do mísy, promícháme se solí, pepřem a kořením na pizzu. Vmícháme restovanou prochladlou cibulku.
Podobné recepty jako Plněná zapečená paprika
Pomazánka všehochuť recept
Postup přípravy. Máslo utřeme, přidáme jemně nasekaná vejce, tavený sýr, mléko a vše dobře promícháme. Pak smícháme drobně nakrájený salám, okurku a kapii. Podle chuti přisolíme. Uvařeno.
Podobné recepty jako Pomazánka všehochuť
Zapečený lilek s kuřecím masem recept
Podľa potreby ešte osolíme. Vypneme a vhodíme petržlenovú vňať. Lodičky osušíme, naplníme zmesou a dáme na plech piecť, cca 30 minut 200°C, pod alobal. Potom odkryjeme, posypeme syrom a necháme roztopiť.
Podobné recepty jako Zapečený lilek s kuřecím masem
Melounové nanuky recept
Postup přípravy. Dužinu melónu rozmixujeme. Pridáme vanilkový cukor a smotanu a premiešame. Nalejeme do formičiek na nanuky a dáme do mrazničky zmraziť. Uvařeno (2x) Přidat do oblíbených (23x)
Podobné recepty jako Melounové nanuky
Květákový pilaf recept
Do pánve přidejte nastrouhaný květák, kurkumu a utřený stroužek česneku. Opékejte 5–7 minut, odstavte, dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec přimíchejte nasekanou petrželku a podávejte. Pilaf podávejte samostatně například s grilovanou zeleninou nebo jako přílohu k masu nebo curry.
Podobné recepty jako Květákový pilaf
Kandované květy recept
Čerstvě natrhané kytičky nebo lístky potřeme bílkem a asi 3x pocukrujeme. Odložíme na cukrem posypaný pečící papír nebo alobal, tvar květu upravíme - nejlépe to jde párátkem - a při pokojové teplotě necháme uschnout. Pozor, při teplotě nad 50 °C ztrácí květy svou barvu a vůni! Hotové uschováme v tep
Podobné recepty jako Kandované květy