Sdílet:

Salát Fatouche recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí6 porcí

Vynikající libanonský salát, který si nesmíte nechat ujít. Můžete podávat k masu či rybě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 římský salát
  • 10 ředkviček
  • 1 okurka
  • 4 rajčata
  • 1/4 bílého zelí
  • čerstvá petržel
  • 2 lžíce vinného octa
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžička sumaku
  • 2 lžíce agávového sirupu
  • 3 placky libanonského chleba
  • sůl dle chuti


Způsob přípravy

Nejprve nakrájejte libanonský chleba na trojůhelníčky a osmahěnte ho na oleji na pánvi. Nehcte okapat a dejte stranou.

Salát a rajčata nakrájejte na větší kusy, okurku na drobno. Zbytek ingrediencí smíchejte v misce, osolte dle chuti a polijte těšně před podáváním.

Nakonec salát fatouche posypejte osmaženýcmi trojúhelníčky a servírujte. Dobrou chuť!


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Salát Fatouche recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Salát Fatouche.
Nebo hledejte podobné podle části názvu salát fatouche .
Hledat podobné recepty na internetu jako Salát Fatouche

Kde najít informace



×