Jednoduchá bramboračka v pomalém hrnci
Jednoduchá bramboračka připravená v pomalém hrnci je lahodná a snadná polévka. Všechny ingredience se vloží do pomalého hrnce a vaří se na nízké teplotě po dobu pěti hodin. Výsledkem je...
Ražniči v pomalém hrnci
Ražniči v pomalém hrnci je chutné pokrmy, které se skládá z kousků masa marinovaných pro intenzivní chuť. Marináda, ideálně připravená alespoň přes noc, propůjčuje m...
Recept Párky v listovém těstě
10. září 2016 Párky v listovém těstě jsou rychle připravenou svačinou nebo lehkou večeří. Můžeme k nim podávat různé omáčky, nebo zele.
Podobné recepty jako Recept Párky v listovém těstě
Čína z parního hrnce
Čína z parního hrnce je chutné jídlo, které se připravuje z nakrájeného masa a různých druhů zeleniny. Všechny ingredience se okoření, posypou solamylem a zakápnou sojovou omáč...
Kuřecí čína v pomalém hrnci
Kuřecí čína připravená v pomalém hrnci je lahodné a voňavé jídlo. K jeho přípravě se veškeré ingredience, kromě solamylu a soli, smíchají a marinují po několik hodin. Poté se pokrm va...
Vepřová směs se zeleninou a oříšky
Vepřová směs se zeleninou a oříšky je chutné jídlo, které spojuje lahodné kousky vepřového masa s čerstvou zeleninou a křupavými oříšky. Maso je nakrájeno na silnější nudličky a dochu...
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany, oblíbené již našimi předky, jsou ceněny pro své léčivé a téměř magické vlastnosti. Dnes je jejich vysoká energetická hodnota činí populárními v mnoha kuchyní...
Králík v pomalém hrnci
Králík v pomalém hrnci je chutné jídlo, které se připravuje s pečlivě dochuceným masem, které se především prošpikovaná a ochucená solí a mletým zázvorem. Při vaření se do pomalého hrnce př...
Parní kuřecí směs s rýží
Parní kuřecí směs s rýží je chutné jídlo, které kombinuje jemnou rýži a mraženou zeleninu. Příprava začíná tím, že se do jednoho košíku vloží 200 g rýže, která se zalije 30...
Králík na smetaně
Králík na smetaně je chutné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Toto tradiční pokrm nabízí jemné maso králíka, které se vaří v lahodné smetanové omáčce, čímž se...
Francouzské brambory - bez vaření
Připravte si vynikající pokrm s názvem Francouzské brambory bez nutnosti vaření podle našeho receptu....
Zapečené brambory v pomalém hrnci
Zapečené brambory v pomalém hrnci jsou lahodným pokrmem, který kombinuje chuť kuřecího masa a jemné brambory. Příprava začíná osmažením cibulky a nakrájených kuřecích prsíček na sporáku...
Uzená rychlovka z papiňáku
Uzená rychlovka z papiňáku je lahodné jídlo připravené z kousků masa, které se spojují s jedinečnou chutí uzeniny. K jídlu se podávají brambory, které jsou předem olou...












