Zavináče recept
Z ryb odstraníme šupiny, vykucháme a důkladně opláchneme vodou. Hlavy a ploutve zatím ponecháme, odstraníme je později. Potom ryby nasolíme. Solíme o něco málo víc, než při kuchyňské úpravě. Nasolené ryby vložíme do plastové dózy, uzavřeme a necháme v chladnu proležet 3 - 4 dny.
Podobné recepty jako Zavináče
Vepřová konzerva recept
Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba vepro
Podobné recepty jako Vepřová konzerva
Domácí vepřovka (vepřová konzerva)
Domácí vepřovka (vepřová konzerva) - recept: Domácí vepřovku připravuji především tehdy, když je maso výrazně levnější než obvykle, například jako teď, kdy vepřová plec v Albertu vyjde na 59,90
Podobné recepty jako Domácí vepřovka (vepřová konzerva)
Paštika z kuřecích jater recept
Dělala jsem od prázdnin již několikrát, dokonce i z vepřových jater, když je můj muž přinesl místo kuřecích. Vždy naprostá spokojenost, jednoduché a chutné. Místo do hřbetu dám do šroubovací sklenice do lednice a jsou zkonzumována velmi rychle. Hlavně vím co do nich dávám, žádné konzervanty jako v k
Podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater
Rizoto s vepřovou konzervou
Rizoto s vepřovou konzervou - recept: Dáme vařit vodu. Až se voda bude vařit, vložíme rýži podle návodu na obalu. Pokud používáme sypanou rýži, tak doporučuji 1 hrnek rýže a k tomu 2 hrnky
Podobné recepty jako Rizoto s vepřovou konzervou
Domácí šunka z plecka recept
Záleží velice i na pekařích! Za svůj život jsem se poučil, že je daleko lepe n e d o s o l i t ,než přesolit ! Alespoň tak to vidím já , ale záleží na chuti ! Příště se dá opravit a bude bezvadné.Jen příklad! Trvalo mi 3 várky vepřových konzerv ,než jsem trefil to správné množství soli. A Možná by s
Podobné recepty jako Domácí šunka z plecka
Špekáčky z masa recept
Špekáčky (párky,klobásy) narovnáme do sklnic (konzerv) zalijeme horkým lákem uzavřeme a hned dáme sterilizovat.Při 80-85°C sterilizujeme 1.5-2 hod (podle velikosti sklenic).Vychladíme a uchováme v chladu a temnu po dobu max půl roku (je to polokonzerva).
Podobné recepty jako Špekáčky z masa
Domácí rybí salát recept
Super, jen prosím co je na tom salátu domácího? Asi že jej máte doma. Já vždycky myslel, že domácí je, že použiji maximum surovin, tedy mrkev, cibuli čerstvý hrášek i mražený a snažím se udělat maximum pro to, aby v tom nebyly konzervanty a ty příšernosti, co nám do toho dávají poláci a číňani a co
Podobné recepty jako Domácí rybí salát
Luncheon meat
Zdenál | 5. 7. 2015 12:02. Ať už to někomu chutná,nebo ne.Každopádně jde o to,že víte přesně,co do jídla dáváte.Tady,jak je vidět,se masný výrobek dělá opravdu z masa.Což se u kupovaného luncheon meatu říci nedá.Jestli šlo u negativního anonimu o tu rychlosůl,tak může klidně použít normální.Jen si p
Podobné recepty jako Luncheon meat
Masová paštika recept
Paštikovou formu vyložíme plátky domácího uzeného špeku a anglické slaniny. Přidáme paštikovou směs, poklademe plátky anglické slaniny a z formy přečnívající plátky přehneme. Formu přikryjeme alobalem, dáme do pekáče s vodou, vložíme do rozpálené trouby zhruba na na 1 a 1/2 hodiny. Necháme vychladno
Podobné recepty jako Masová paštika
Uzené maso
Zdena z JM | 23. 11. 2007 10:27. Pane Bohumile, přečtěte si můj předchozí píspěvek.Opravdu je to vyzkoušené.Pokud jste dal 2.5 dkg soli na 1 kg masa a vodu ještě navíc osolil,tak to bude asi dost přesolené. A z těch 5 týdnů v láku bych asi měla strach. 2-3 týdny opravdu stačí.
Podobné recepty jako Uzené maso
Taliány recept
Dusičnan draselný je hnojivo pod názvem ledek. Vyráběl se z dusičnanu draselného také černý střelný prach, proto dříve se maso nakládalo do střelného prachu, aby bylo chutnější a rychleji proleželé. Doporučuji k receptu: místo soli koupit rychlosůl v drogerii Teta tam už dusičnan je namíchaný.
Podobné recepty jako Taliány