Kvašáky II. recept
Umyjeme přerostlé okurky, vinné listy, višňové listy a listy černého rybízu, kopr a kořen křenu. Okurkám vidličkou hodně propícháme kůžičku, skládáme je do velikých sklenic a prokládáme zeleným a kolečky křenu. Koprem rozhodně nešetřit.
Podobné recepty jako Kvašáky II.
Okurkový salát s avokádem, broskví a balkánem recept ...
Jura Medek (neregistrovaný) 5. 4. 2011 19:55:17. Da se to. to varej kde V Cechach? Odpovědět. AniCiz. 5. 4. 2011 19:48:52 . kombinace vynikající,jen bych to avokádo drobněji nakrájela. Odpovědět. chocolate. 5. 4. 2011 19:21:56. Recept se mi moc líbí, já na avokádo a salátovou okurku používám dresing
Podobné recepty jako Okurkový salát s avokádem, broskví a balkánem ...