Bigos v pomalém hrnci recept
Bigos je dobré nechat aspoň 24 hodin uležet. Ale jelikož je to, aspoň u nás, jídlo na víc dní, tak se prostě uleží. Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb. Poznámka od kuchařky. Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu. Druh ingrediencí jsem volila dle obsah
Podobné recepty jako Bigos v pomalém hrnci
Slezský bigos
Slezský bigos. Hodnoceno: 1x. Bigos byl jídlem, které zahřívalo lovce na zimních výpravách, na delší cestu si jej do soudečku brávali i formané. Základní podoby má bigos dvě: polskou a slezskou. Obě mají řadu místních variant, v některých receptech najdete jako přísadu třeba sušené švestky, červené
Podobné recepty jako Slezský bigos
Bigos
2. 2006 08:29. Vařila jsem bigos (neboť jsem si zapomněla vytisknout recept) takto: 1/2 syrového zelí dušeného na cibuli s bobk. listem a novým kořením, 0,5 kg kysaného zelí, trochu soli. Potom pokrájený pečený libový bůček - cca 1/4 kg , 6 sušených švestek a trochu přikyselené vinným octem.
Podobné recepty jako Bigos