Tradiční italské lasagne
1. Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka. Vmícháme maso, po zhnědnutí masa přidáme rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalku, sůl a pepř. Přivedeme k varu a povaříme na mírném ohni 20-25 minut. RADA: Podívejte se na VIDEO jak správně krájet cibuli.
Podobné recepty jako Tradiční italské lasagne
Bigos
ludmila | 6. 2. 2006 08:29. Vařila jsem bigos (neboť jsem si zapomněla vytisknout recept) takto: 1/2 syrového zelí dušeného na cibuli s bobk. listem a novým kořením, 0,5 kg kysaného zelí, trochu soli. Potom pokrájený pečený libový bůček - cca 1/4 kg , 6 sušených švestek a trochu přikyselené vinným o
Podobné recepty jako Bigos