Jemná bramborová polévka s liškami recept
Houby lišky, očistíme a podle velikosti nakrájíme na kousky. Malé houbičky necháme vcelku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pažitku omyjeme a usekáme najemno. Na oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme pokrájené lišky, přisolíme, opepříme a dochutíme drceným kmínem. Osmahneme a podlijeme
Podobné recepty jako Jemná bramborová polévka s liškami
Zavařené fazolky
Fazolkové lusky nakrájíme a ve slané vodě povaříme, asi 5 minut. Do každé sklenice dáme větvičku kopru a naložíme fazolky. Z vody, ve které se fazolky vařily, odebereme potřebné množství na zalití, ochutíme octem a cukrem (množství podle vlastní chuti).
Podobné recepty jako Zavařené fazolky
Zavařovaná mrkev recept
Postup přípravy. Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. V osolené vodě mrkev krátce povaříme, stačí cca 5 minut. Mrkev scedíme a necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Zavařovaná mrkev