Domácí listové těsto
2. Pečeme jako listové těsto, dáváme do trouby při teplotě 200 °C, asi po 10 minutách ztlumíme na 150-180 °C. Z tohoto množství jsou 4 záviny. Velmi jednoduché, rychlé a dobré, krásně se vyvaluje, lístkuje skoro jako kupované.
Podobné recepty jako Domácí listové těsto
Tousty se špekáčkovým tataráčkem
Sazka eLEAGUE. Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí. Vložit recept. Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce. Recepty.cz. Tousty se špekáčkovým tataráčkem. Napište svůj komentář k receptu.
Podobné recepty jako Tousty se špekáčkovým tataráčkem
Vepřové uzené s ananasem
Postup přípravy receptu. 1. Hořčici, zázvor, cukr, sůl a 1/2 lžíce kari vymícháme na pastu a potřeme maso. Vložíme do pekáče, okolo rozložíme nakrájený ananas a kolečka cibule. Posypeme zbytkem kari a osolíme. Podlejeme ananasovou šťávou a pomalu pečeme v troubě asi 1,5 hod.Podáváme s brambory.
Podobné recepty jako Vepřové uzené s ananasem
Tradiční belgické vafle
Sazka eLEAGUE. Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí. Vložit recept. Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce. Recepty.cz. Tradiční belgické vafle. Napište svůj komentář k receptu.
Podobné recepty jako Tradiční belgické vafle
Kokosová hrníčková bábovka
Postup přípravy receptu. 1. Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní ingredience. Těsto vlijeme do vymazené a strouhankou (hrubou moukou) vysypané bábovkové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C tak 45 minut, po 30 minutách kontroluji, jak to vypadá, někdy ztlumuji na 160 °C.
Podobné recepty jako Kokosová hrníčková bábovka
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
1. Veku rozkrojíme podélně a vydlabeme střídku. Veku vymažeme sardelovým máslem (umíchá se z másla a sardelové pasty). Do zbylého sardelového másla přidáme nahrubo strouhaný sýr, na drobné kostičky nakrájenou šunku, uherský salám, vařený a oloupaný uzený jazyk, vařená vejce, kyselé okurky, sekané ka
Podobné recepty jako Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Nevařený jahodový džem
Postup přípravy receptu. 1. Jahody rozmixujeme s cukrem, dáme do porcelánové nebo plastové mísy a necháme stát, dokud se cukr nerozpustí. Občas promícháme. Potom přimícháme benzoan sodný a kyselinu citronovou a vlejeme do malých skleniček.
Podobné recepty jako Nevařený jahodový džem
Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády ...
Postup přípravy receptu. 1. Ve vodní lázni rozehřejeme na kousky nakrájenou čokoládu, poté přidáme na kousky pokrájené máslo, které necháme v čokoládě rozpustit, aby vznikla jednolitá hmota. Poté přidáme instantní kávu a aroma. RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na základní piškotový dort. 2.
Podobné recepty jako Čokoládový dort podle italskéhou (poctivá porce čokolády ...