Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou recept
Komentáře k receptu Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou. MarcelaPa. 22. 8. 2015 18:07:32. To je dobrůtka, dělám podobně. Odpovědět. hosta. 22. 8. 2015 15:47:46. Dobrota, podlévám jen vínem bez vývaru. Odpovědět. Přidat komentář . Komu se recept líbí. TIP dne na email. Přihlásit. Další inspirac
Podobné recepty jako Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Hovězí na víně recept
Maso nakrájíme na větší kousky, slaninu na menší kousky. Slaninu dáme do hrnce, když se začne vypékat, přidáme cibuli, potom maso, po zarestování masa přilijeme trochu vody, přidáme bujon, zalijeme vínem a dusíme do změknutí masa. Když je maso měkké, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a př
Podobné recepty jako Hovězí na víně
Italské dušené hovězí
Nakrájené hovězí maso vložíme do sáčku a protřepeme tak, aby se kostky masa v mouce důkladně obalily. Do hrnce přilijeme zbylý olivový olej, vrátíme na plotnu a ohřejeme na vysokou teplotu. Pak přihodíme maso a za občasného míchání ho opečeme dohněda. Nyní přilijeme šálek hovězího vývaru a červené v
Podobné recepty jako Italské dušené hovězí
Hovězí na červeném víně
Hovězí na červeném víně - recept: Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso
Podobné recepty jako Hovězí na červeném víně
Hovězí na víně se zeleninou
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Dezertní víno Hladká mouka Hovězí líčka Mletá sladká paprika Mrkev Olivový olej Ovčí sýr Pepř mletý Pórek Sůl Těstoviny Vývar
Podobné recepty jako Hovězí na víně se zeleninou
Hovězí maso na červeném víně a houbách recept
hovězí svíčková (nebo jiné hovězí maso) 1 větší cibule na kostičky červené víno 2 dcl trocha mleté papriky pepř( může být i 4 barevný) sůl houby sušené nebo čerstvé (sušené naložené přes noc ve studené vodě) olej asi necelé 1 dcl jalovec 2 PL bobkový list 2 nové koření 5 kuliček
Podobné recepty jako Hovězí maso na červeném víně a houbách
Hovězí maso pěti vůní
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a přidáme ke směsi. Osolíme, přidáme lžíci oleje, pepř a víno. Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme. Zalijeme vývarem a mírně dusíme. Na oleji asi 5 minut smažíme fazolové klíčky, které poté přidáme k masu. Podáváme s rýží. Podělte se s přáteli o recept Pod
Podobné recepty jako Hovězí maso pěti vůní
Hovězí námořnické maso
Hovězí námořnické maso - recept: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme
Podobné recepty jako Hovězí námořnické maso
Hovězí pečeně na červeném vínu
g hovězí maso 120 g mrkev 80 g celer 80 g petržel ... Po hod. pečení vyjmeme maso a výpek zahustíme moukou, přidáme džem a protlak, vše promícháme a přilijeme víno. Maso vložíme zpět a pečeme ještě asi 20 min. Z omáčky vyjmeme citron a koření, lze přidat podle chuti cukr i sůl. Maso nakrájíme na plá
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na červeném vínu
Hovězí po burgunsku
Hovězí maso nakrájejte na kostky, lehce opepřete, zalijte částí červeného vína, přidejte trošku rozmarýnu, tymiánu a rozmačkanou polovinu paličky česneku. Zakryjte a nechte v chladu odležet, minimálně jeden den dopředu, maso ale můžete nechat naložené i 5 dní.
Podobné recepty jako Hovězí po burgunsku
Hovězí na burgundský způsob recept
Poté maso z marinády vytáhněte. Rozpalte olej na pánvi, přidejte slaninu a smažte dozlatova. Vyjměte z pánve a vložte tam pór, mrkev, cibuli, česnek a opečte opět dozlatova. Obalte maso v mouce soli a pepři. Lehce jej ve velké pánvi osmahněte. Přidejte víno, zeleninu, slaninu, bujón, rajčata, mariná
Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob
Dušené hovězí plátky
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červené víno Hlávkový salát Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř celý Pepř mletý Petržel Rajský protlak Rostlinný olej Sterilovaný hrášek Sůl Vývar
Podobné recepty jako Dušené hovězí plátky
Francouzská hovězí pečeně recept
Vraťte slaninovou směs a hovězí maso do pánve. Vmíchejte víno, pak dusíme po dobu asi 2 minut. Vložte do hovězího vývaru bouquet garni. Zakryjte a přeneste do trouby. Pečeme za občasného obracení masa po dobu 2 hodin. Do pekáče vysypeme šalotku a mrkev a pečeme po dobu 30 minut, nebo dokud maso není
Podobné recepty jako Francouzská hovězí pečeně
Hovězí na víně a kořenové zelenině recept
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou . Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem . Komentáře k receptu Hovězí na víně a kořenové zelenině. CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne (autor receptu) 21. 6. 2016 23:24:08. spagetka: Děkuji za postřehy. Člověk se pořád učí. :) Beru to tak, že kd
Podobné recepty jako Hovězí na víně a kořenové zelenině
Dušené hovězí na červeném víně
Dušené hovězí na červeném víně - recept: Orestujeme maso do hněda.Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.Přidáme maso, víno,
Podobné recepty jako Dušené hovězí na červeném víně
Hovězí v sójové omáčce
g hovězí maso 1 ks cibule 1 stroužek česnek 1 lžíce sojová omáčka sůl pepř mletý glutasol rostlinný olej ... dl bílé víno feferonka Postup přípravy receptu. 1. Maso nakrájené na nudličky zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme asi hodinu marinovat. Opepříme a přidáme glutasol. V pánvi na oleji os
Podobné recepty jako Hovězí v sójové omáčce
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
PRIMA TIP: Vysoká plec je šťavnaté libové maso, které včetně dušení a pečení můžete použít k mletí, grilování nebo vaření.Čistá svalovina je například ceněna v USA, kde nechybí na BBQ párty nebo v burgerech. Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“; foto: archiv Pražské řeznictví
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem recept
2 dcl bílé víno suché. Postup přípravy receptu. Hovězí maso si nakrájíme na nudličky (asi 1 cm). Cibuli si oloupeme a nakrájíme na osminky. V kastrolu si rozehřejeme olej, vsypeme nakrájenou cibuli a restujeme jí do červena. Poté přidáme nudličky masa, špeku a restujeme do zatažení masa (zešednutí).
Podobné recepty jako Hovězí nudličky na tymiánu, s vajíčky a vínem
Masíčko po námořnicku
dl červené víno Postup přípravy receptu . 1. Cibulku osmahneme dozlatova, přidáme hovězí maso, gulášové koření a dusíme cca 10 min, pak přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovou a worchestrovou omáčku a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo - cca 1 - 1,5 hod. Když je maso měkké, přidáme zásmažk
Podobné recepty jako Masíčko po námořnicku
Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Hovězí maso nakrájete asi na dvoucentimetrové plátky a ty potom nakrájejte na kostky cca 5x5 cm. Z obou stran je osolte a opepřete a poté obalte v hladké mouce. V kastrolu rozehřejte rostlinný olej a maso na něm opečte z obou stran dozlatova. Bude potřeba restovat postupně, aby se maso opékalo v jed
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně - recept: V kastrolu (papiňáku) rozpustíme špek a opražíme plátky zeleniny. Vyndáme, opečeme maso, přidáme zeleninu, koření, plátky citrónu (nebo jenom kůru),
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Burgunské dušené hovězí recept
Vmíchejte víno, přidejte houby i s lákem. Snižte teplotu a duste, až je maso měkké. Děrovanou naběračkou vyndejte maso a zeleninu. Tekutinu přiveďte do varu a míchejte, až se část odpaří a tekutina trochu zhoustne. Osolte dle chuti. Maso a zeleninu dejte zpět, prohřejte a servírujte.
Podobné recepty jako Burgunské dušené hovězí
Hověží nudličky s dresingem recept
bílé víno citronová šťáva provensalské bylinky cca 1,2 kg brambor. Postup přípravy receptu. Hovězí maso nakrájíme na plátky silné cca 1,5 cm. Připravíme si marinádu: drcený pepř, sůl, 1 PL sojové omáčky, olej, 1 PL provensálských bylinek. A naložíme do ní maso. Marinujeme cca 1/2 hodiny. Připravíme
Podobné recepty jako Hověží nudličky s dresingem
Všehochuť z hovězího masa recept
V pánvi smícháme vývar, víno, bylinky, pepř a sůl a přivedeme k varu. Nezakryté vaříme na mírném ohni, až se šťáva zredukuje na polovinu. Šťávu přilijeme k masu, přidáme bobkový list a poklademe plátky anglické slaniny. V troubě dusíme 1,5-2 hodiny až maso změkne. Nakonec přidáme cuketu a brambor, d
Podobné recepty jako Všehochuť z hovězího masa
Kari guláš s hovězím masem
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. 2. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek. 3. Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu ta
Podobné recepty jako Kari guláš s hovězím masem
Hovězí ragú s bucatini recept
Přidáme kostky masa, znovu osmažíme, přilijeme víno a vše… Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer postrouháme - vše osmažíme na sádle. Přidáme kostky masa, znovu osmažíme, přilijeme víno a vše… Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání. Zobrazit vyhledávání Vyhledávání Hledat
Podobné recepty jako Hovězí ragú s bucatini
Hovězí s mrkví na červeném víně recept
Do kastrolu vrátíme maso a podlijeme vínem. Počkáme, až víno vzkypí, pak přilijeme vývar, přidáme bobkové listy a snítky tymiánu a pod pokličkou při mírnější teplotě dusíme, až je maso zcela měkké. Při dušení občas promícháme a je-li třeba, přilijeme trochu vývaru.
Podobné recepty jako Hovězí s mrkví na červeném víně
Hovězí v červeném zelí
Hovězí maso nakrájíme na kostky, špek a cibuli pokrájíme na drobné kostičky, zelí nakrouháme. Do předehřátého kastrolu vrhneme 1/2 lžíce sádla, vzápětí přidáme špek a necháme lehce zesklovatět. Dále přidáme do kastrolu hovězí maso. Po lehkém orestování masa přihodíme nasekanou cibulku. Jakmile je ob
Podobné recepty jako Hovězí v červeném zelí
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině - recept: Hovězí maso dle vlastního výběru očistíme, rozkrojíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, zabalíme a pevně zavážeme nití. Necháme alespoň 2
Podobné recepty jako Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hovězí pečeně na divoko
Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového koření, tymiánem a polijeme červeným vínem. V hrnci svaříme sklenici vody s octem, necháme vychladnout a polijeme maso. Přikryjeme pokličkou a vložíme
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na divoko
Hovězí ragú na houbách
kg hovězí maso vepřové sádlo sůl vývar ... dl červené víno Postup přípravy receptu. 1. K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí
Podobné recepty jako Hovězí ragú na houbách
Hovězí líčka se šípkovou recept
Hovězí maso 50 názorů Suroviny 2 hovězí líčka (cca 700g) 4 šalotky 3 polévkové lžíce šípkové marmelády 2 polévkové lžíce balsamikového octa 200 ml červeného vína 1 gelový bujón čerstvý tymián olej sůl pepř. Postup přípravy receptu. Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné
Podobné recepty jako Hovězí líčka se šípkovou
Hovězí líčka na víně s bramborovou kaší recept
Mnozí lidé se ptají, jaké víno vlastně na recepty burgundského typu použít. Asi nebudete do vaření dávat láhev za pět set. Použijte prostě takové víno, které byste se nebáli vzít do úst. Víno se nechá odvařit, poznáte to podle toho, že místo bublání vařeného vína uslyšíte prskání tuku. Někteří kucha
Podobné recepty jako Hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
voda nebo červené víno na podlití . Postup přípravy receptu. 1. Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a pepřem. Směsí potřeme osolený plát masa, který zabalíme jako roládu, kterou pak zpevníme
Podobné recepty jako Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli