Kančí kýta na brusinkách recept
Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme vyškvařit kostičky špeku, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme marinované maso a ze všech stran zprudka opečeme.
Podobné recepty jako Kančí kýta na brusinkách
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Paprička: na steky fakt asi ne - souhlas s vybusnou - přece jen je to dost odlišná úprava, ovšem gulášek - to je jiná a omáčka něco jakosvíčková nebo smetanová atd, 100% ano Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to po
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Srnčí steaky na grilu recept
Zda je maso propečené, poznáme tak, že do něj píchneme špičkou nože. Pokud ze steaku vyteče růžová tekutina není ještě hotový, jakmile vyteče bezbarvá šťáva, můžeme ho vyjmout z grilu. Srnčí steaky na grilu podáváme nejlépe s pečenými brambory ve slupce.
Podobné recepty jako Srnčí steaky na grilu
Pečená vepřová žebra na medu recept
Naložíme sekaná osolená, opepřená žebírka a dáme odležet nejlépe do druhého dne. Druhý den dáme žebra do pekáče, mírně podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 °C asi na 90 minut. Jako přílohu nakrájíme cibuli na proužky, jemně prosypeme škrobovou moučkou a usmažíme
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebra na medu
Pečená srnčí žebra recept
Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. V hmoždíři rozdrtíme nové koření a celý pepř, přidáme sůl a medvědí česnek a vše vmícháme do rozehřátého másla. Připravenou směsí koření a bylinek potřeme srnčí žebra, vložíme je do pekáče a obsypeme pokrájenou cibulí a mrkví. Podlijeme vodou, pekáč ..
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Jelení steak recept
Maso nakrájíme na plátky, cca 2cm vysoké, potřeme je lehce olejem a posypeme drceným jalovce a pepřem. Necháme hodinu odležet při pokojové teplotě. Vhodnou pánev rozpálíme na vysokou teplotu a steaky na ní zprudka opečeme z obou stran. Každou stranu cca 2 minuty. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do v
Podobné recepty jako Jelení steak
Pikantní medová žebra recept
Ještě to potřebuje pár maličkostí - na žebírkách se na kostech nachází jemná blanka kterou je dobré sloupnout nemte to pak narváno mezi zuby a ušetříte na párátkách a před marinováním je důležité maso umýt limetkovou nebo citrónovou sťávou je pak mnohem jemnější jinak co dodat prostě žebra -
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Divoký kančí steak recept
Maso dobře očistíme, pokrájíme na silnější plátky, posypeme pepřem a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Nezapomeneme přidat ještě čerstvý nebo sušený tymián a maso naložíme do olivového oleje. Naložené maso vydrží i delší dobu 3 - 4 dny, je pak více uleželé a provoněné kořením a má jemnější c
Podobné recepty jako Divoký kančí steak
Kančí žebro na klasický způsob recept
Jednoduchý a moc dobrý recept, k tomu bramborový knedlík a špenát - fakt si celá rodina pomlaskávala. Nechala jsem to na volno jako kopretinazdenka a pekla nejdřív 2 hodky na 120 st. přikryté pak ještě 2 na 180. Cibuli a slaninu jsme nechali na větší kusy, česnek na plátky, zlehýnka zahuštěno Tapiok
Podobné recepty jako Kančí žebro na klasický způsob
Jelení guláš recept
Na sádle dočervena osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodu, aby paprika nezhořkla. Plecko nakrájíme na kostky a dáme dusit na cibuli. Přidáme protlak, sůl, trochu gulášového koření, česnek, majoránku, jednu lžičku kmínu, nastrouhanou kůru ze čtvrtiny citrónu. Když je mas
Podobné recepty jako Jelení guláš
Vepřová játra na cibulce s omáčkou recept
Vepřová játra na cibulce s omáčkou na závěr po odstavení z plotny podle chuti osolíme a můžeme podávat. Takto připravená játra zůstávají měkká a chutná. Jako příloha se hodí rýže, rovněž lze podávat se šťouchaným bramborem či knedlíky.
Podobné recepty jako Vepřová játra na cibulce s omáčkou
Kančí žebírka na medu a rozmarýnu recept
-Všechny suroviny na marinádu smícháme. Naporcovaná žebírka necháme v marinádě přes noc uležet. Pečeme v troubě na 190 stupňů, občas podle potřeby podlijeme. Pekla jsem 2 hodiny, ale jak je vidět na fotce, stačilo by asi i méně.
Podobné recepty jako Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Kančí kýta na víně s tymiánem
Kančí kýta na víně s tymiánem - recept: Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu.Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Brasírovaná hovězí žebra recept
Smícháme suroviny na marinádu a naložíme do ní maso. Vložíme do litinového kastrolu, přikryjeme potravinovou fólií a necháme v ledničce marinovat 1-2 dny. Maso vyjmeme, stěrkou z něj setřeme marinádu (ponecháme ji v kastrolu) a opečeme na pánvi s olejem ze všech stran dohněda. I s výpekem vrátíme do
Podobné recepty jako Brasírovaná hovězí žebra
Recept Dančí steak s houbovou omáčkou a pečenými kaštany ...
Recept Dančí steak s houbovou omáčkou a pečenými kaštany - 4 porce nenalezen - recept: Recepty.cz - on-line kuchařka, kde najdete dobré rady, jaké jídlo si připravit a jaké si na něj nachystat suroviny.
Podobné recepty jako Recept Dančí steak s houbovou omáčkou a pečenými kaštany ...
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským špekem ...
Maso potřeme olivovým olejem a proložíme nadrhnutím tymiánem. Takto připravené maso můžeme nechat odležet, nebo ho mít připravené na další použití. Maso upravujeme na rozpáleném grilu nebo steakové pánvi. Je potřeba maso zprudka zatáhnou a potom nechat odpočinout nebo dozrát v troubě cca na 5 minut
Podobné recepty jako Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským špekem ...
Ryba v rosolu (gefilte fiš) recept
Postup přípravy receptu. Z kapří půlky okrájíme co nejvíc masa (pohodlnější je použít kapří filet, který už je vykostěný, ale zase je o něco dražší), maso rozemeleme (nebo rozmělníme nožem), kůži a hlavu/skelet dáme vařit zhruba v 1-1,5 litru vody spolu s celou mrkví, půlkou cibule, pár kuličkami pe
Podobné recepty jako Ryba v rosolu (gefilte fiš)
Vařená svíčková z králíka recept
Špek nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Špek dáme do hrnce, přidáme trošku oleje či sádla a rozehřejeme. Přidáme cibuli a osmažíme. Až cibulka zesklovatí, přidáme koření (bobkový list, černý pepř, jalovec, černé koření), dále přidáme králičí stehna a necháme je zatáhnout. Mas
Podobné recepty jako Vařená svíčková z králíka
Vařená svíčková z králíka recept
Postup přípravy. Špek nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Špek dáme do hrnce, přidáme trošku oleje či sádla a rozehřejeme.
Podobné recepty jako Vařená svíčková z králíka
Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Do kastrolu dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, hřebíček, zázvor, pepř, cukr a podusíme do zhnědnutí. Na to vložíme maso, osolíme, přidáme bobkový list, citrónovou kůru, šťávu ze čtvrtky citrónu, ocet a dusíme doměkka. podle potřeby podléváme.
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Jelení roštěnky alla saltimbocca recept
Osolíme, opepříme, na každý kus masa položíme 2 listy šalvěje a překryjeme plátkem šunky. Upevníme párátky ( viz. fotopostup). Na oleji maso zprudka z obou stran opečeme dohněda, můžeme přidat zbytek šunky a šalvěje, podlijeme nejprve vínem, necháme odpařit a poté přilijeme vývar.
Podobné recepty jako Jelení roštěnky alla saltimbocca
Gulášek z dančího masa
Na olivovém oleji zpěníme cibulku a přidáme do ní kousky masa i s marinádou. Pak krátce orestujeme, osolíme a podlijeme. Za stálého podlévání dusíme do měkka a přidáme na kostičky nakrájené rajče. Podusíme ještě asi 5 minut a podáváme s přílohou podle své chuti.
Podobné recepty jako Gulášek z dančího masa
Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou recept
Játra si nakrájíme na kusy, cibuli na půlměsíčky a dáme jí smažit na pánev s olejem. Když je cibule orestovaná, přidáme játra, ty taky orestujeme a pak zalijeme připravenou marinádou, mícháme a do té misky si dáme Solamyl a vodu, rozmícháme a zalijeme k játrům. Necháme provařit, eventuelně dosolíme.
Podobné recepty jako Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou