Staňte se našimi fanoušky na:

Gulášek z dančího masa

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olivovém oleji zpěníme cibulku a přidáme do ní kousky masa i s marinádou. Pak krátce orestujeme, osolíme a podlijeme. Za stálého podlévání dusíme do měkka a přidáme na kostičky nakrájené rajče. Podusíme ještě asi 5 minut a podáváme s přílohou podle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |22. února 2014
Jdu ulovit daňka :-). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!