Pomazánka z kuřecího masa recept
Pomazánka z kuřecího masa se hodí na topinky, na chlebíčky, na jednohubky. Je to skvělý způsob jak využít zbylé pečené nebo vařené kuřecí maso.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 1 smetanový tavený sýr
- pečené nebo vařené kuřecí maso
- 1 vejce uvařené natvrdo
- 2 lžičky hořčice
- 1 lžíce rostlinného másla
- sůl
Způsob přípravy
Pomazánka z kuřecího masa se hodí na topinky, na chlebíčky, na jednohubky. Je to skvělý způsob jak využít zbylé pečené nebo vařené kuřecí maso. V míse smícháme smetanový tavený sýr, umleté pečené nebo vařené kuřecí maso, nakrájené vařené vejce, máslo, hořčici a sůl.
Důkladně promícháme a mažeme na plátky veky, nebo jiné pečivo. Můžeme ozdobit čerstvou zeleninou, nebo třeba plátkem sýra.