Sváteční Pedrocotta pro nevšední chvíle s blízkými recept

dezertiky

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Snadný a elegantní jahodovo-smetanový dezert z želé bonbonů Pedro Medvídci okouzlí nejednu návštěvu, včetně těch nejmenších hostů. Recept je snadný na přípravu a zaručeně si ho oblíbíte. Pro estetičtější dojem doporučujeme dozdobit čerstvými jahodami nebo oblíbenými želé bonbonky, které jsou bez umělých konzervantů, barviv a bez použití palmového oleje.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 ml smetana ke šlehání
  • 1 ks vanilkový lusk / vanilkový cukr
  • 10 g krupicový cukr
  • 3 balíčky Pedro Medvídci
  • 2 lžičky práškové želatiny


Způsob přípravy

Želé část Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.

Smetanová část: 500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.

Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat.

Dle libosti můžete dozdobit čerstvým ovocem, přelivem z hořké čokolády, svařených malin s cukrem nebo želé bonbonky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Sváteční Pedrocotta pro nevšední chvíle s blízkými recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu sváteční pedrocotta pro nevšední chvíle blízkými .
Hledat podobné recepty na internetu jako Sváteční Pedrocotta pro nevšední chvíle s blízkými


×