Paprikový kečup recept
Paprikový kečup se hodí ke všem grilovaným masům. Je lehce pikantní a jeho příprava je tak snadná.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 červené papriky
- 3 rajčata
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce cukru
- 100 ml vody
- mletý černý pepř
- mořská sůl
- olivový olej
Způsob přípravy
Ve vyšší pánvi na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku až zesklovatí. Pak přidáme na proužky nakrájené papriky a dvě až tři minuty je za stálého míchání smažíme.
Nyní do pánve přidáme na kostičky nakrájená rajčata, utřený česnek, cukr, špetku soli a pepře. Vše důkladně promícháme, podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny.
Hotový paprikový kečup nakonec ještě podle chuti osolíme a opepříme.