Fusilli s omáčkou z paprik a kuřecího masa recept
Fusilli s omáčkou z paprik a kuřecího masa je jedno z těch jídel, kdy se příloha nakonec spojí s masem a omáčkou.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 1 balení těstovin fusilli
- 1 červená paprika
- 1 žlutá paprika
- 1 lžíce kečupu
- 250 g kuřecích prsních řízků
- 60 g strouhaného sýra
- sůl
- mletý pepř
- zelená petrželka
- olivový olej
Způsob přípravy
Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu. Ve vysoké pánvi na oleji orestujeme na proužky nakrájené papriky. Přidáme kuřecí maso nakrájené na malé kousky, špetku soli a pepře a za občasného zamíchání vše opékáme do měkka.
Pánev odstavíme z plotny a přidáme do ní uvařené těstoviny, kečup a nadrobno nasekanou petrželku. Promícháme a podle chuti okořeníme pepřem a solí.
Každou porci posypeme strouhaným sýrem a můžeme podávat.