Pečený vepřový bůček recept
Pečený vepřový bůček. Bůček je sám o sobě velmi lahodný kus vepřového, které nepotřebuje výrazné dochucení. Upečte ho jen se solí a kmínem, nechte vyniknout čistou chuť masa. Vypečenou šťávu můžete po ztuhnutí namazat na krajíc křupavého chleba. 4,9 (21×) tejaja. 24 názorů. 70 min. 13.
Podobné recepty jako Pečený vepřový bůček
Pečený vepřový bůček na cibuli recept
Pečený vepřový bůček na cibuli. Pečený vepřový bůček patří k české klasice. Tento je pečený na cibuli, která mu dodá tu správnou českou chuť. Pečený vepřový bůček zachutná hlavně mužům. 4,8 (17×) iunka. 14 názorů. 120 min. 17.
Podobné recepty jako Pečený vepřový bůček na cibuli
Pečený bůček
Cibuli oloupeme, překrojíme na půlku a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme a také nakrájíme na tenké plátky. Obojí rovnoměrně rozložíme na dno pekáčku, na to položíme bůček kůží nahoru a podlijeme 1,5 dl vody. Nepřikryté vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 30 minut. Potom snížíme teplot
Podobné recepty jako Pečený bůček
Pečený bůček
doba přípravy: 135 minut. obtížnost: snadné. 1 / 7. 7 fotografií. Nahrát fotku. Dozlatova upečený bůček ochucený hřebíčkem, badyánem a skořicí, podlitý pivem a doplněný o cibuli, pastiňák a batáty. Šťáva vyšperkovaná rybízovou marmeládou dodá pokrmu ještě lepší chuť, takže se všichni strávníci budou
Podobné recepty jako Pečený bůček
Vepřové výpečky z bůčku recept
Postup přípravy Opláchnutý, kostí zbavený bůček nakrájíme na stejnoměrné kousky (6 kousků na porci). Maso osolíme, opepříme, promícháme s oloupanou, na větší kousky nakrájenou cibulí a utřeným česnekem, vložíme je do pekáče, mírně podlijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby.
Podobné recepty jako Vepřové výpečky z bůčku
Asijský pečený vepřový bůček recept
Zbylou marinádu přendáme do rendlíku. Vepřový bůček dáme do předehřáté trouby na 20 minut/200°C , poté teplotu snížíme a pečeme na 170°C do upečení, dle velikosti bůčku, cca 2-3 hodiny. Po prvních 20 minutách pečení na 200°C podlijeme vodou. Každých 30 minut bůček potíráme pomocí mašlovačky marinádo
Podobné recepty jako Asijský pečený vepřový bůček
Bůček předem vařený a pečený recept
Maso dáme do pekáčku, trochu podlijeme vývarem z masa a dáme do předem vyhřáté trouby na 220 °C. Pečeme přibližně 30-40 minut do zlatova a do křupava. Průběžně potíráme marinádou a poléváme výpekem. Měkké maso vytáhneme, zabalíme do alobalu a necháme 10-15 minut odpočinout.
Podobné recepty jako Bůček předem vařený a pečený
Bůček pečený s nádivkou recept
Potom je promícháme zeleninu s nádivkou, naplníme maso, otvor sešijeme tlustší nití nebo jej spíchneme jehlami na závitky (zbyla-li nádivka, naplníme ji do alobalové mističky, vytřené tukem). Maso vložíme do tlakového hrnce, osmahneme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme horkou vodou a 15–20 minut d
Podobné recepty jako Bůček pečený s nádivkou
Pomalu pečený bůček na medu recept
Připravíme si marinádu (olej, mletá paprika, grilovací koření, čím víc tím líp, nic tím nezkazíte, spíše naopak, med a prolisovaný česnek) vše promíchat a potřete tím celý bůček. Přikryjte a vložte do předem vyhřáté trouby na 220 stupňů na 30 minut. Potom snižte teplotu tak na 150-170 a pečte další
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček na medu
Pečený nadívaný bůček recept
Naplněný bůček osolíme a posypeme celým kmínem, vložíme do pekáčku, přidáme trochu vody a upečeme. V průběhu pečení maso přeléváme šťávou a případně přidáme vodu. Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vyrestovat do tuku, zaprášíme moukou, tu osmahneme a za stálého prošlehavání metličkou zalijeme trochou
Podobné recepty jako Pečený nadívaný bůček
Pomalu pečený bůček
Položte ho do pekáče, podlijte 100 ml vody a vložte do trouby. Pečte asi 15 minut a poté snižte teplotu na140 °C. Maso přiklopte a pomalu pečte asi 90 minut. Do pekáče přisypte cibuli, zeleninu a tymián a vše pečte dalších 60 minut. Maso vyndejte na prkénko a z pekáče opatrně naběračkou seberte tuk.
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček
Vepřový bůček pečený na zelí a podlitý černým pivem ...
cibule 1 ks. bílé kysané zelí (kysané zelí) 500 g. libový vepřový bůček 1 kg. olej 2 lžíce. černé pivo 500 ml. sůl (sůl a čerstvě namletý pepř) celý kmín. jíška (zarestované máslo s hladkou moukou) bramborový knedlík k podávání.
Podobné recepty jako Vepřový bůček pečený na zelí a podlitý černým pivem ...
Plněný vepřový bůček
Postup přípravy receptu. 1. Bůček omyjeme a špičatým ostrým nožem v něm uděláme kapsu. 2. Žloutky rozšleháme v mléce a osolíme. Do této směsi dáme zvlhčit housky nakrájené na kostičky a přimícháme změklé máslo, muškátový květ a nasekanou petrželku. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do
Podobné recepty jako Plněný vepřový bůček
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí recept TopRecepty ...
Postup přípravy. Bůček si omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Nakrájíme si cibuli na drobno, dáme na pekáček zesklovatět, přidáme nakrouhané hlávkové zelí, posolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, podlijeme troškou vody a cca 10 minut dusíme. Na mírně podušené zelí dáme bůček, osolíme, okoř
Podobné recepty jako Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí TopRecepty ...