Bramborák plněný kuřecím masem a cheddarem. recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Bramborák plněný kuřecím masem je náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za to.
Jako přílohu můžeme zvolit zeleninový salát.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • brambory
  • kuřecí prsa
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • kmín - drcený
  • kari bylinka
  • řepkový olej
  • pažitka
  • petrželka
  • čerstvá majoránka
  • český česnek
  • vajíčka
  • cheddar - plátky
  • žitná celozrnná hladká mouka


Způsob přípravy

Brambory si oloupeme a pokrájíme na menší kusy. Dáme do elektrického kráječe a nahrubo nastrouháme.

Přendáme do mísy a okořeníme. Přidáme nastříhané bylinky a vyklepneme vajíčka. Prolisujeme stroužky česneku. Vše zamícháme. Přisypeme přiměřeně mouky a zapracujeme. Na prkénku si naklepeme kuřecí maso a zlehka ho osolíme.

Do hlubší pánve nalijeme olej. Rozehřejeme ho a nandáme naběračku bramborového těsta. Chvíli osmažíme. Poté položíme nahoru plátek masa. Můžeme dát ještě plátek cheddaru. Na maso rozprostřeme další naběračku bramborového těsta. Upěchujeme a pokračujeme ve smažení.

Až bude spodní část bramboráku pěkně osmažená, bramborák opatrně obrátíme. Smažíme. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborák plněný kuřecím masem a cheddarem. recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborák plněný kuřecím masem cheddarem. .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborák plněný kuřecím masem a cheddarem.


×