Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Po cca hodině a půl maso ochutnáme a pokud je měkké, přidáme v dlaních rozemnutou majoránku a povaříme ještě 10 minut. Guláš nemusíme (a ani bychom neměli) zahušťovat, postaral se o to rozvařený cibulový základ. Jediné povolené zahušťovadlo je v případě potřeby chlebová strouhanka. Podáváme posypané
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Uzený vepřový ocásek v PH recept
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji. Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to
Podobné recepty jako Uzený vepřový ocásek v PH
Recept: Vepřový steak po vídeňsku s opečenou cibulí ...
Vepřový steak po vídeňsku s opečenou cibulí? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept: Vepřový steak po vídeňsku s opečenou cibulí ...