Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít recept

Slunečnice

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření150 minPočet porcí1 porce

To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g pohankové mouky
  • 70 g kukuřičné mouky
  • 15 g sušené droždí
  • hrst čia semínek
  • 4 lžíce jablečného octa
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce soli
  • 1,5 lžíce kminu celého
  • mistička ořechů
  • mistička mandlí
  • 380 ml vody


Způsob přípravy

podáme si domácí pekárnu

vymažeme olejem

postupně nasypeme všechny ingredience

pečeme 2,5 hodiny

Dobrou chuť přeje Kateřina


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu chléb bezlepkový pohankový herbáře knihy jíst žít .
Hledat podobné recepty na internetu jako Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít

Kde najít informace



×