Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít recept
Slunečnice
150 min1 porce
To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 600 g pohankové mouky
- 70 g kukuřičné mouky
- 15 g sušené droždí
- hrst čia semínek
- 4 lžíce jablečného octa
- 4 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce soli
- 1,5 lžíce kminu celého
- mistička ořechů
- mistička mandlí
- 380 ml vody
Způsob přípravy
podáme si domácí pekárnu
vymažeme olejem
postupně nasypeme všechny ingredience
pečeme 2,5 hodiny
Dobrou chuť přeje Kateřina
Další recepty na Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít.
Hledat podobné recepty na internetu jako Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít