Trhané hovězí s domácí BBQ omáčkou recept
Maso můžete připravit v troubě nebo v pomalém hrnci (PH). Nejprve maso osolte, sůl důkladně vmasírujte do masa a na oleji ho ze všech stran zprudka opečte dohněda. Do pekáče nebo PH vložte na dno pokrájenou cibuli, česnek a na to pak maso. Můžete přihodit čerstvé bylinky a vše okořeňte drceným pepře
Podobné recepty jako Trhané hovězí s domácí BBQ omáčkou
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept
Šťavnatě upravené , vepřové maso s houbami a zeleninou . Kuřecí proužky v popcornovém obalu, s uzenou vůní podle Pohlreicha . Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha . Tématické fráze: štika recept od pohlreicha štika recepty od pohlreicha štika podle pohlreicha trh
Podobné recepty jako Trhanec podle Pohlreicha upravený
Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce
Maso pečlivě zavřete do alobalu, dejte do trouby a pečte při této teplotě asi 7 hodin. Jeho vnitřní teplota by měla být 89–90 stupňů. Po uplynutí této doby maso z trouby vyndejte, rozbalte, slijte veškeré vypečené šťávy a ty uschovejte. Zvyšte teplotu trouby na 250 stupňů a pečte dokřupava zhruba 10
Podobné recepty jako Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce