Těstovinový salát s tuňákem a olivami recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí1 porce

Spojení těstovin, tuňáka a oliv je velmi povedené. Salát z těchto ingrediencí je připravený během krátké chvíle a podávat se dá teplý i vychlazený. Těstoviny, olivy, olivový olej a tuňák je oblíbená středomořská kombinace. Pokrm zasytí, ale „nezaplácne.“ Hodí se proto jako lehký oběd nebo večeře.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g těstovin (vřetena)
  • 1 konzerva tuňáka (v oleji)
  • 50 g černých oliv bez pecky
  • 50 g zelených oliv bez pecky
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Těstoviny uvaříme dle návodu. Pokud budeme salát podávat studený, musíme těstoviny nechat vychladit.

Z konzervy tuňáka slijeme vodu nebo olej. Do misky nasypeme těstoviny, přidáme tuňáka a na kolečka nakrájené olivy.

Salát jemně osolíme. Není třeba příliš, protože dost slané jsou olivy. Pokrm dochutíme pepřem, zakápneme ho olivovým olejem, promícháme a podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Těstovinový salát s tuňákem a olivami recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu těstovinový salát tuňákem olivami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Těstovinový salát s tuňákem a olivami

Kde najít informace



×