Bramborové karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Bramborové karbanátky se sýrem a slaninou jsou jednoduché a rychle připravené jídlo. Můžete k nim přidat salát z čerstvé zeleniny, nebo je podávat jako přílohu ke grilovaným a pečeným masům.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 700 g brambor
  • 2 vejce
  • 100 g tvrdého sýra (gouda, eidam atd.)
  • 100 g anglické slaniny
  • snítku čerstvého kopru
  • kukuřičná strouhanka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej na smažení
  • na obalení :
  • kukuřičná strouhanka


Způsob přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme k nim vejce, nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, špetku soli, pepře a na jemno nasekaný kopr. Dobře promícháme. Podle potřeby přidáme kukuřičnou strouhanku.

Z těsta vytvarujeme karbanátky a obalíme je v kukuřičné strouhance. Obalené karbanátky osmažíme v oleji z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bramborové karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborové karbanátky


×