Líčka dušená a ve smetaně pečená recept
Postup přípravy. Cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno, pár kousků slaniny necháme na úzké tenčí proužky. Do rozehřátého kastrolu dáme na 4 minuty osmahnout všechnu slaninu, přidáme cibuli a smažíme do zlatavé barvy. Do takto připraveného základu vložíme opláchnuté a osušené maso a necháme ze v
Podobné recepty jako Líčka dušená a ve smetaně pečená
Líčka dušená a ve smetaně pečená stránka 2
Postup přípravy. Cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno, pár kousků slaniny necháme na úzké tenčí proužky. Do rozehřátého kastrolu dáme na 4 minuty osmahnout všechnu slaninu, přidáme cibuli a smažíme do zlatavé barvy. Do takto připraveného základu vložíme opláchnuté a osušené maso a necháme ze v
Podobné recepty jako Líčka dušená a ve smetaně pečená stránka 2
Líčka dušená a ve smetaně pečená stránka 3
Postup přípravy. Cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno, pár kousků slaniny necháme na úzké tenčí proužky. Do rozehřátého kastrolu dáme na 4 minuty osmahnout všechnu slaninu, přidáme cibuli a smažíme do zlatavé barvy. Do takto připraveného základu vložíme opláchnuté a osušené maso a necháme ze v
Podobné recepty jako Líčka dušená a ve smetaně pečená stránka 3
Líčka dušená a ve smetaně pečená fotografie 9
cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno,kousek slaniny nakrájíme na delší tenčí proužky Anna Kocikova Část použitých surovin.Orestujeme slaninu.Přidáme cibuli a osmahneme do zlatavé barvy. Anna Kocikova Na připravený základ dáme zatáhnout maso.Maso podlijeme a dusíme do poloměkka.Přidáme 1/2smeta
Podobné recepty jako Líčka dušená a ve smetaně pečená fotografie 9
Dušená vepřová líčka s vejcem a rýží recept
Vepřová líčka odblaníme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a rozkrojíme na čtvrtiny. Opepříme a osolíme, dáme do hluboké pánve s rozehřátým sádlem. Necháme ze všech stran zatáhnout a vyndáme na talíř. Do výpeku dáme kostičky špeku, nasekanou cibuli a osmažíme dozlatova.
Podobné recepty jako Dušená vepřová líčka s vejcem a rýží
Líčka pečená na dezertním víně recept
Suroviny: líčka hovězí, petržel, mrkev, celer, cibule, víno červené dezertní, víno červené, sádlo, cukr hnědý, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř celý, rozmarýn, tymián, vývar hovězí, sůl, pepř, máslo, olej. Maso oblaníme a nakrájíme ne větší kousky (asi 5 x 5 cm).
Podobné recepty jako Líčka pečená na dezertním víně
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě recept
Hovězí líčka opečeme zprudka na pánvičce v oleji tak, aby se maso zatáhlo. Jak správné opéct maso Takto orestovaná líčka přendáme do hrnce, kam přidáme celou cibuli, mrkve nakrájené na větší špalíky a koření. Podlijeme vodou do 3/4 masa.
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Líčka pečená na dezertním víně stránka 2
Suroviny: líčka hovězí, petržel, mrkev, celer, cibule, víno červené dezertní, víno červené, sádlo, cukr hnědý, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř celý, rozmarýn, tymián, vývar hovězí, sůl, pepř, máslo, olej. Maso oblaníme a nakrájíme ne větší kousky (asi 5 x 5 cm).
Podobné recepty jako Líčka pečená na dezertním víně stránka 2
Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou) recept ...
Líčka nakořeníme, zprudka opečeme na oleji a vyjmeme. V tom samém oleji orestujeme zeleninu vč. cibule do tmava a podlijeme bujonem a vínem. Do takto připraveného základu vložíme líčka a pečeme v troubě 2,5 hodiny cca 140 stupnů dokud nejsou líčka měkké.
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou) ...
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary recept ...
Suroviny: líčka hovězí, cibule, česnek, rajče pečené, kapary, olej olivový, sádlo, sůl, pepř mletý, jíška, vývar hovězí. Česnek a cibuli si oloupeme a nakrájíme nadrobno. Líčka odblaníme, omyjeme, osušíme. Takto připravená líčka osolíme, opepříme a necháme v chladu….
Podobné recepty jako Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary ...
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci) recept ...
Suroviny: líčka telecí, celer, mrkev, petržel, cibule, cuketa, víno červené suché, bujón gelový, protlak rajčatový, bobkový list, , tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř. V pánvi s vysokým dnem rozpálíme olej a osolená + opepřená líčka v ní opečeme z obou stran. Líčka vyndáme a ve výpeku zvolna o
Podobné recepty jako Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci) ...
Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní stránka 2 ...
Rozehřejeme olej, přidáme lžíci másla a zprudka opečeme maso, osolíme, opepříme, přidáme očistěnou a na menší kousky pokrájenou zeleninu, koření… - stránka 2
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní stránka 2 ...
Libuščin jablečný dort recept
Líčka dušená a ve smetaně pečená Líčka na hořčici Tématické fráze: rozvařená jablka s pudinkem rozvařená jablka dort z rozvařených jablek jablečný dort dort z vařených jablek rozvařená jablka s piškoty rozvařené jablka jablečný dort s piškoty vařený jablečný dort výborný jablečný dort vyborny vareny
Podobné recepty jako Libuščin jablečný dort
Dušená hovězí líčka na jalovčinkách recept
Postup přípravy. Maso jsem si osolila, opepřila a potřela trochou hořčice. V tlakovém hrnci jsem si rozpálila olej a dala do něj osmažit maso. To jsem pak dala bokem, abych mohla na výpeku osmahnout cibuli a zespodu tak oškrábat trochu to přichycené. Maso jsem dala zpátky, zalila 4-5 dcl vody, přida
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na jalovčinkách
Vepřová líčka na paprice a smetaně recept
Dusíme pod poklicí za občasného podlévání, až do změknutí. Měkké maso dáme stranou a omáčku přecedíme, zalijeme smetanou, zahustíme dle potřeby francouzským máslem. Dochutíme citronovou šťávou a podáváme s těstovinami, rýží, knedlíkem, noky nebo br. kaší.
Podobné recepty jako Vepřová líčka na paprice a smetaně
Líčka na hořčici recept
Suroviny: líčka hovězí, sůl, pepř, hořčice plnotučná, mouka hladká, sádlo, cibule, pivo černé, protlak rajčatový, hořčice francouzská, vývar masový. Den předem maso zbavíme tuku a naporcujeme na menší díly, které osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí. Dáme do lednice do chladna uležet….
Podobné recepty jako Líčka na hořčici
Dušená líčka
V kastrolu si rozehřejte olej, přidejte hovězí líčka, osolte a zprudka opečte. Pak vyndejte z kastrolu a na výpeku orestujte kořenovou zeleninu, cibuli a koření, přidejte rajčatový protlak a znovu orestujte, zalijte červeným vínem.
Podobné recepty jako Dušená líčka
Pikantní líčka na houbách recept
Den předem si líčka naklepeme, potřeme utřeným česnekem, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet v lednici. Chilli papričky, nakrájené na malé kousky, restujeme na 2pl oleje asi 5 minut, přidáme a krátce orestujeme cibule nakrájené na kostičky. Odleželé maso obalíme v mouce, přidáme k cibulce
Podobné recepty jako Pikantní líčka na houbách
Líčka nadivoko se šípkovou chutí recept
V hlubší nádobě smícháme 400 ml červeného vína, trochu oleje, šípkovou zavařeninu, koření "Divočina" a nadrcené bobkové listy. Maso pokrájíme na větší kousky a naložíme přes noc do marinády tak, aby maso bylo celé potopené. Druhý den necháme maso na cedníku okapat. Pokrájíme mrkev a celer na malá ko
Podobné recepty jako Líčka nadivoko se šípkovou chutí
Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...
Postup přípravy V POMALÉM HRNCI: Dejte mouku do mísy, osolte a opepřete. Obalte hovězí maso v mouce a oklepejte z něj přebytečnou mouku. Ve velké pánvi rozehřejte lžíci oleje na vysokou teplotu. Postupně pečte hovězí, vždy 5 minut dozlatova, a poté přemístěte maso do pomalého hrnce.
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...
Vepřová líčka s polentou
Sdílejte článek. Štítky maso Zdeněk Pohlreich mrkev celer polenta. Líčka jsou vemi jemné maso, které se dlouhým dušením promění v absolutní lahůdku, která se téměř rozplývá na jazyku. Vyzkoušejte tentokrát vepřová líčka s kořenovou zeleninou a kukuřičnou polentou.
Podobné recepty jako Vepřová líčka s polentou
Líčka na žampionech recept
Postup přípravy. Nakrájíme cibuli a zpěníme ji na trošce oleje. Líčko nakrájíme na proužky a zprudka orestujeme na té cibulce. Po vysmahnutí až do hněda, přidáme plechovičku žampionů i s nálevem a dolijeme vodu, aby bylo maso potopené. Zavřeme papiňák a od prvního zasyčení vaříme 3/4 hodiny.
Podobné recepty jako Líčka na žampionech
Lišky na smetaně recept
1 lžička cukru sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy V kastrole rozpustíme máslo s olejem a jemně nakrájenou cibuli dohněda orestujeme. Jak jemně nakrájet cibuli Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, petržel a celer. Jakmile je zelenina orestovaná a měkká, zacákneme ji octem, pr
Podobné recepty jako Lišky na smetaně