Svíčková na smetaně
Ba ne, pravá svíčková jedině z nefalšované pravé svíčkové :-) Zde z komentářů si případně každý může vybrat druh masa, z kterého ji připraví. lidddy@seznam.cz chroma | 9. 3. 2006 15:44. Paní Kovářová, doporučuji rovněž opravit druh masa. Z pravé svíčkové svíčkovou asi nedělá opravdu nikdo, kupuje se
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci Mandarin
Přesně tímto způsobem napařujeme na velkém plameni 2, mnohem lépe ovšem 3 hodiny. Nezapomeňte doplňovat wok vodou! Po tomto procesu vyjmeme prsa z pařáku, opatrně setřeme veškeré koření z marinády a řádně osušíme kuchyňským papírem. Nyní necháme kachní prsa dále schnout při pokojové teplotě na dobře
Podobné recepty jako Asijská křupavá kachní prsa s lívanci Mandarin