Sdílet:

Jarní nádivka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Jarní nádivka je plná zelených bylinek a voní jarem a velikonocemi. Špenát můžete nahradit mladými kopřivami. A výborná je i za studena.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 plátků toustového chleba
  • 3 vejce
  • 150 g šunky
  • 1/2 lžičky sušeného česneku
  • 1/2 lžičky sušené majoránky
  • čerstvý špenát
  • snítka zelené petrželky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mléko
  • máslo


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Toustový chleba a slaninu nakrájíme na malé kostičky. V míse je smícháme s nasekaným špenátem a petrželkou, přidáme žloutky, česnek, majoránku, špetku soli a pepře. Důkladně promícháme a přidáme tolik mléka, aby vznikla podobná směs jako na sekanou. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

Pekáč vymažeme máslem a těsto do něj rozprostřeme. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jarní nádivka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jarní nádivka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jarní nádivka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jarní nádivka
For Gastro 2022


×