Majonézové kynuté buchty recept
Postup přípravy receptu. Z mléka, droždí a lžičky cukru uděláme kvásek. Do mísy dáme ostatní suroviny, přidáme vzešlý kvásek a dobře propracujeme, až se těsto nelepí.
Podobné recepty jako Majonézové kynuté buchty
České buchty
Po vykynutí těsto rozdělíme na 4 díly a každý z těchto dílů na 8 kousků. Každý kousek těsta rozmačkáme na placičku, doprostřed dáme náplň, zabalíme a upravíme do tvaru buchtičky.
Podobné recepty jako České buchty
Kynuté těsto s majonézou recept
Potom z mouky, soli, žloutků, majonézy, citronové kůry, vanilkového cukru a kvásku vypracujeme vláčné těsto. Těsto s majonézou necháme 45 minut kynout. Kynuté těsto s majonézou pak použijeme na výborné buchty nebo kynuté koláče s různými náplněmi.
Podobné recepty jako Kynuté těsto s majonézou
Celerová pomazánka III.
Celer oloupeme, očiistíme a nastrouháme nahrubo, zakapeme citronovou šťávou, přidáme na malé tenké proužky nakrájené tyčinky (tyčinku překrojím na 3 díly), přelijeme zakysanou smetanou, osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Celerová pomazánka III.
Rychlá hrnková buchta recept
Postup přípravy. Všechny ingredience, to znamená vejce, mléko, olej, mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme dohromady. Na vymíchání použijeme nejlépe elektrický šlehač.
Podobné recepty jako Rychlá hrnková buchta